LASTİK İŞ

DOKTORLAR PAZARTESİ İŞ BIRAKACAK !

Sağlık 30.05.2015 - 20:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DOKTORLAR PAZARTESİ İŞ BIRAKACAK !

Son dönemlerde sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarına karşı Tabipler Odası öncülüğünde doktorlar yarın iş bırakacak. İş bırakma eylemi İl Sağlık Müdürlüğü’ne çelenk bırakma ile sona gerecek

Tabipler Odası Pazartesi tüm hastanelerde iş bırakıyor. Konak Hastanesi doktorlarında Kardiyoloji Uzmanı Yüksel Ağca’ya yapılan saldırı ve Samsun Göğüs Hastalıkları Cerahhisi Hastanesi Op. Dr. Kamil Furtun’un öldürülmesine karşı doktorlar iş bırakarak tepkilerini ortaya koyacak. Doktorlar Sabri Yalım Parkı’nda bir araya gelerek buradan İl sağlık Müdürlüğü’ne yürüyecek. Yürüyüşün ardından İl Müdüryüğü’ne siyah çelenk bırakılacak. SİYAH ÇELENK BIRAKACAKLAR Sağlık’ta Dönüşüm yasasının geçmesinin ardından sağlık çalışanlarına yönelik giderek artan şiddet olaylarına karşı doktorlar iş bırakıyor. Dr. Yüksel Ağca’ya yönelik bıçaklı saldırı ve Samsun’da öldürülen Dr. Kamil Furtun için yarın tüm hastanelerde doktorlar iş bırakacak. Saat 11.00’de sabri Yalım Parkı’nda bir araya gelecek olan Tabip Odası üyeleri, burada saat 13.00’e kadar bekleyecek. Ardından saat 13.00’de İl Sağlık Müdürlüğüne yürüyecek olan Tabip Odası, burada İl Sağlık Müdürlüğü’ne siyah çelenk bırakacak.
Son dönemlerde sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarına karşı Tabipler Odası öncülüğünde doktorlar yarın iş bırakacak. İş bırakma eylemi İl Sağlık Müdürlüğü’ne çelenk bırakma ile sona gerecek

Tabipler Odası Pazartesi tüm hastanelerde iş bırakıyor. Konak Hastanesi doktorlarında Kardiyoloji Uzmanı Yüksel Ağca’ya yapılan saldırı ve Samsun Göğüs Hastalıkları Cerahhisi Hastanesi Op. Dr. Kamil Furtun’un öldürülmesine karşı doktorlar iş bırakarak tepkilerini ortaya koyacak. Doktorlar Sabri Yalım Parkı’nda bir araya gelerek buradan İl sağlık Müdürlüğü’ne yürüyecek. Yürüyüşün ardından İl Müdüryüğü’ne siyah çelenk bırakılacak.

SİYAH ÇELENK BIRAKACAKLAR

Sağlık’ta Dönüşüm yasasının geçmesinin ardından sağlık çalışanlarına yönelik giderek artan şiddet olaylarına karşı doktorlar iş bırakıyor. Dr. Yüksel Ağca’ya yönelik bıçaklı saldırı ve Samsun’da öldürülen Dr. Kamil Furtun için yarın tüm hastanelerde doktorlar iş bırakacak. Saat 11.00’de sabri Yalım Parkı’nda bir araya gelecek olan Tabip Odası üyeleri, burada saat 13.00’e kadar bekleyecek. Ardından saat 13.00’de İl Sağlık Müdürlüğüne yürüyecek olan Tabip Odası, burada İl Sağlık Müdürlüğü’ne siyah çelenk bırakacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.