DOLANDIRICILAR TELEFON YERİNE SU YOLLADI !

10.05.2019 - 09:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOLANDIRICILAR TELEFON YERİNE SU YOLLADI !

Gölcük’te son derece ilginç bir olay meydana geldi.Gölcük’te ikamet eden Kemal Demiroğlu, internetten telefon siparişi verdi. Ancak Kemal Demiroğlu’na telefon yerine bir bardak soğuk su geldi.

HERKESİ UYARDI Gölcük Haber Gazetesinin haberine göre Gölcüklü Kemal Demiroğlu’nun başına son derece ilginç bir olay geldi. Başından geçen olayı Gölcük Haber Gazetesine giderek anlatan Demiroğlu, kendisinin mağdur olduğunu ve insanların bu tip dolandırıcılıklara kanmamasını istedi. 10 GÜN İÇİNDE Kemal Demiroğlu yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Bir gün telefonum çaldı ve bir telefon firmasından aradıklarını söylediler. Telefonda bana son model bir telefonu 99 liraya vereceklerini söylediler. Ben de onayladım ve 10 gün içerisinde telefonuma ürünümün geldiğine dair bir mesaj geldi. BEN İNANDIM SİZ İNANMAYIN Kargoya gittim ve paketimi aldım. Eve gelip paketimi açtığımda telefon yerine bir şişe su ile karşılaştım. Siz siz olun böyle firmalara asla inanmayın. Ben inandım, siz inanmayın. Yine bir şişe su göndermişler, Allah’tan salatalık çıkmadı.” 
Gölcük’te son derece ilginç bir olay meydana geldi.Gölcük’te ikamet eden Kemal Demiroğlu, internetten telefon siparişi verdi. Ancak Kemal Demiroğlu’na telefon yerine bir bardak soğuk su geldi.

HERKESİ UYARDI Gölcük Haber Gazetesinin haberine göre Gölcüklü Kemal Demiroğlu’nun başına son derece ilginç bir olay geldi. Başından geçen olayı Gölcük Haber Gazetesine giderek anlatan Demiroğlu, kendisinin mağdur olduğunu ve insanların bu tip dolandırıcılıklara kanmamasını istedi.

10 GÜN İÇİNDE

Kemal Demiroğlu yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Bir gün telefonum çaldı ve bir telefon firmasından aradıklarını söylediler. Telefonda bana son model bir telefonu 99 liraya vereceklerini söylediler. Ben de onayladım ve 10 gün içerisinde telefonuma ürünümün geldiğine dair bir mesaj geldi. BEN İNANDIM SİZ İNANMAYIN Kargoya gittim ve paketimi aldım. Eve gelip paketimi açtığımda telefon yerine bir şişe su ile karşılaştım. Siz siz olun böyle firmalara asla inanmayın. Ben inandım, siz inanmayın. Yine bir şişe su göndermişler, Allah’tan salatalık çıkmadı.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.