Donanama Komutanından Kaymakama veda ziyareti

Gündem 15.08.2013 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Donanama Komutanından Kaymakama veda ziyareti

Donanma Komutanı Koramiral Sayın Bülent BOSTANOĞLU Deniz Kuvvetleri Komutanlığına atanması münasebetiyle Gölcük Kaymakamı Sayın Adem YAZICI'ya veda ziyaretinde bulundu.

Donanma Komutanı Ora. Bostanoğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'ya bir veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yazıcı Gölcük Donanma Komutanı Or. Bostanoğlu' nu Kaymakamlık Hizmet binası önünde hoşgeldiniz Paşam diyerek karşıladı. Gölcük Kaymakamı ile Gölcük Kaymakamlık Hizmet Binasındaki  makamında bir süre başbaşa sohbet eden Ora. Bostanoğlu,  Kaymakam Yazıcı ile son kez Gölcük ile ilgili çeşitli konularda karşılıklı istişarelerde bulundular.  Ora. Bostanoğlu, Gölcük Kaymakamına görevinde de başarılar temennisin de bulunarak, Gölcük her yönüyle farklı bir ilçe, buradan ayrılıyorum ama sizleri unutmayacağım dedi. kaymakam Yazıcı Ora. Bostanoğlu'na yapmış olduğu bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür edip günün anısına  hediye verdi. Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak başlayacağı yeni görevinde üstün başarılar temennisinde bulunduğunu belirtti. Ora. Bostanoğlu'da, Gölcük'ün Donanma Kenti olduğunu bunun her zaman böyle anılacağını belirterek, Gölcük'te görev yapmaktan son derece onur ve gurur duyduğunu belirterek, konuşmasının sonunda Kaymakam Yazıcıya  Donanmayı simgeleyen bir hediye takdim etti. Kaymakam Yazıcı, Kıymetli komutanımız ile görev süresince uyumlu bir çalışma yaptık kendilerine bundan sonraki görevinde başarılar temenni ediyorum dedi. Donanma Komutanı Ora. Bülent Bostanoğlu'da  teşekkür ederek ayrıldı.
Donanma Komutanı Koramiral Sayın Bülent BOSTANOĞLU Deniz Kuvvetleri Komutanlığına atanması münasebetiyle Gölcük Kaymakamı Sayın Adem YAZICI'ya veda ziyaretinde bulundu.
Donanma Komutanı Ora. Bostanoğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'ya bir veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yazıcı Gölcük Donanma Komutanı Or. Bostanoğlu' nu Kaymakamlık Hizmet binası önünde hoşgeldiniz Paşam diyerek karşıladı.

Gölcük Kaymakamı ile Gölcük Kaymakamlık Hizmet Binasındaki  makamında bir süre başbaşa sohbet eden Ora. Bostanoğlu,  Kaymakam Yazıcı ile son kez Gölcük ile ilgili çeşitli konularda karşılıklı istişarelerde bulundular.

 Ora. Bostanoğlu, Gölcük Kaymakamına görevinde de başarılar temennisin de bulunarak, Gölcük her yönüyle farklı bir ilçe, buradan ayrılıyorum ama sizleri unutmayacağım dedi.

kaymakam Yazıcı Ora. Bostanoğlu'na yapmış olduğu bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür edip günün anısına  hediye verdi. Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak başlayacağı yeni görevinde üstün başarılar temennisinde bulunduğunu belirtti. Ora. Bostanoğlu'da, Gölcük'ün Donanma Kenti olduğunu bunun her zaman böyle anılacağını belirterek, Gölcük'te görev yapmaktan son derece onur ve gurur duyduğunu belirterek, konuşmasının sonunda Kaymakam Yazıcıya  Donanmayı simgeleyen bir hediye takdim etti.

Kaymakam Yazıcı, Kıymetli komutanımız ile görev süresince uyumlu bir çalışma yaptık kendilerine bundan sonraki görevinde başarılar temenni ediyorum dedi. Donanma Komutanı Ora. Bülent Bostanoğlu'da  teşekkür ederek ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.