DONANMA DAVASI BAŞLADI

Gündem 09.01.2018 - 12:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DONANMA DAVASI BAŞLADI

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 50'si tutuklu, 11'i firari 87 sanığın yargılanmasına yeniden başlandı

Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, 50 sanığın savunma yaptığı 17 Kasım 2017'de verilen aranın ardından bugün Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde özel olarak yaptırılan 250 kişi kapasiteli duruşma salonunun bulunduğu alana otobüslerle getirilen tutuklu sanıklar, jandarma eşliğinde geniş güvenlik önlemleri altında içeriye alındı. Duruşmaya sanıkların avukatları ve yakınları katıldı. Sanıklar içeriye alınırken kendilerine seslenen yakınlarına el sallayarak karşılık verdi. Duruşmada, tutuklu sanık eski Cengiz Topel Deniz Hava Ana Üs Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 19 kişinin savunması alınacak. Duruşmayayı takip etmek üzere, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları üyeleri ile bazı STK temsilcileri ve vatandaşlar da geldi.  
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 50'si tutuklu, 11'i firari 87 sanığın yargılanmasına yeniden başlandı

Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, 50 sanığın savunma yaptığı 17 Kasım 2017'de verilen aranın ardından bugün Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde özel olarak yaptırılan 250 kişi kapasiteli duruşma salonunun bulunduğu alana otobüslerle getirilen tutuklu sanıklar, jandarma eşliğinde geniş güvenlik önlemleri altında içeriye alındı. Duruşmaya sanıkların avukatları ve yakınları katıldı.

Sanıklar içeriye alınırken kendilerine seslenen yakınlarına el sallayarak karşılık verdi.

Duruşmada, tutuklu sanık eski Cengiz Topel Deniz Hava Ana Üs Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 19 kişinin savunması alınacak.

Duruşmayayı takip etmek üzere, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları üyeleri ile bazı STK temsilcileri ve vatandaşlar da geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.