''DONANMA GÖLCÜK’TE KALACAK !''

Gölcük 19.03.2018 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''DONANMA GÖLCÜK’TE KALACAK !''

Kaymakam, Belediye Başkanı, Siyasi Parti ilçe başkanları, sendikacılar, Muhtarlar ve Gaziler Donanma Komutanını ziyaret etti

Donanma Komutanlığı görevine geçtiğimiz yıl atanan Kor Amiral Ercüment  Tatlıoğlunu ziyaret eden kent protokolü, Donanma Komutanı ile Gölcük sorunlarını görüştü.  Donanma Komutanlığının Gölcük’den gideceği konusuna net cevap Donanma Komutanı  Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’ndan geldi. “Donanma Gölcük’de kalıyor. yeni yatırımlar yapıldı”dedi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Siyasi partilerden AK Parti, CHP ve MHP, Gaziler Derneği Başkanı, Esnaf Odası başkanı, 2 Sendika Başkanı ve Muhtarlar Derneği başkanı, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.   DONANMA TAŞINMIYOR Ziyaretle ilgili görüştüğümüz Kaymakam Mustafa Altıntaş “Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile oluşturduğumuz bir heyet ile Donanma Komutanımızı ziyaret ettik. Son günlerde İlçemizde konuşulan Donanmanın Gölcük’den gidecek konusuna kendisinden net cevap aldık. Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, “Donanma’nın Gölcük’de kaldığını her hangi bir yere taşınmasının söz konusu olmadığını yeni yatırımlar yapıldığını belirtti. Donanma ile Gölcük arasında bir sorunun olmadığını” söyledi. Bizle Donama ile bir bütünüz.  Bir ve beraberiz. Buradan gidecek sözleri hepimizi üzdü” dedi.   ESNAFA ZİYARET TALEBİ Kaymakam Altıntaş “Esnaf odası Başkanı necmi kocaman Donanma komutanımıza birlikte esnaf ziyareti yapılmasını talep etti. Donanma komutanı bu konuyu değerlendireceğini belirtti”dedi.  
Kaymakam, Belediye Başkanı, Siyasi Parti ilçe başkanları, sendikacılar, Muhtarlar ve Gaziler Donanma Komutanını ziyaret etti

Donanma Komutanlığı görevine geçtiğimiz yıl atanan Kor Amiral Ercüment  Tatlıoğlunu ziyaret eden kent protokolü, Donanma Komutanı ile Gölcük sorunlarını görüştü.  Donanma Komutanlığının Gölcük’den gideceği konusuna net cevap Donanma Komutanı  Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’ndan geldi. “Donanma Gölcük’de kalıyor. yeni yatırımlar yapıldı”dedi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Siyasi partilerden AK Parti, CHP ve MHP, Gaziler Derneği Başkanı, Esnaf Odası başkanı, 2 Sendika Başkanı ve Muhtarlar Derneği başkanı, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
DONANMA TAŞINMIYOR
Ziyaretle ilgili görüştüğümüz Kaymakam Mustafa Altıntaş “Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile oluşturduğumuz bir heyet ile Donanma Komutanımızı ziyaret ettik. Son günlerde İlçemizde konuşulan Donanmanın Gölcük’den gidecek konusuna kendisinden net cevap aldık. Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, “Donanma’nın Gölcük’de kaldığını her hangi bir yere taşınmasının söz konusu olmadığını yeni yatırımlar yapıldığını belirtti. Donanma ile Gölcük arasında bir sorunun olmadığını” söyledi. Bizle Donama ile bir bütünüz.  Bir ve beraberiz. Buradan gidecek sözleri hepimizi üzdü” dedi.
 
ESNAFA ZİYARET TALEBİ
Kaymakam Altıntaş “Esnaf odası Başkanı necmi kocaman Donanma komutanımıza birlikte esnaf ziyareti yapılmasını talep etti. Donanma komutanı bu konuyu değerlendireceğini belirtti”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.