LASTİK İŞ
ismail

DONANMA SEMT POLİKLİNİĞİ AİLE TIP’IN BİNASINA TAŞINIYOR

Sağlık 27.11.2019 - 17:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DONANMA SEMT POLİKLİNİĞİ AİLE TIP’IN BİNASINA TAŞINIYOR

Gölcük Donanma Caddemiz üzerinde yapılması planlanan Yeni Sağlık Kompleksi için, mevcut Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanseri'nin boşaltılan binalarında yıkım tamamlandı. Farklı birimlere taşınan kurumlar protokol tamamlandıktan sonra yapımı devam eden Sağlık kompleksinin karşısında bulunan Aile Tıp Merkezine geçici süre ile taşınacak.

AİLE TIP MERKEZİNE TAŞINIYOR Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemize yakın zamanda kazandırılacak olan Donanma Caddesi üzerinde yapımı başlayan sağlık kompleksinde hizmet verecek olan Verem Savaş Dispanseri ve KETEM Birimi geçici süreyle Değirmendere Atatürk Mahallesi 3036. Sokak No:4 adresinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi Binasına taşınmıştı. Yeni yapılan anlaşma ile Kapatılan Aile Tıp Merkezi binasına taşınıyor. Bu duruma en çok sevineler ise daha önce dispanseri kullanan hastalar oldu. 4 BİN METREKARE KULLANIM ALANI OLACAK Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemize yakışır yeni bir Sağlık Kompleksi için proje onaylandı. 22 Temmuz’da ihalesi gerçekleştirilen Donanma Caddesi üzerinde bulunan Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanseri’nin yer aldığı alan üzerinde yapılacak olan yeni Sağlık Kompleksi bin metrekare alan üzerine  inşa edilecek.  Zemin katında kendi otoparkı bulunacak olan yeni Sağlık Kompleksi 4 katlı olacak. İçimde Verem Savaş Dispanseri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 10 Aile Hekimi’nin görev yapacağı birimler, röntgen, laboratuar, KETEM, 112 Acil İstasyonu, eğitim salonları, gebe eğitim sınıfları ve geniş bir yemekhanesi olacak. Ayrıca ihtiyaç duyulduğu taktirde hastaneye ait birimlerin hizmet verebileceği bölüm ayrılacak.  İnşaatın başlamasıyla bir  yıl içinde tamamlanması planlanıyor.
Gölcük Donanma Caddemiz üzerinde yapılması planlanan Yeni Sağlık Kompleksi için, mevcut Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanseri'nin boşaltılan binalarında yıkım tamamlandı. Farklı birimlere taşınan kurumlar protokol tamamlandıktan sonra yapımı devam eden Sağlık kompleksinin karşısında bulunan Aile Tıp Merkezine geçici süre ile taşınacak.

AİLE TIP MERKEZİNE TAŞINIYOR
Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemize yakın zamanda kazandırılacak olan Donanma Caddesi üzerinde yapımı başlayan sağlık kompleksinde hizmet verecek olan Verem Savaş Dispanseri ve KETEM Birimi geçici süreyle Değirmendere Atatürk Mahallesi 3036. Sokak No:4 adresinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi Binasına taşınmıştı. Yeni yapılan anlaşma ile Kapatılan Aile Tıp Merkezi binasına taşınıyor. Bu duruma en çok sevineler ise daha önce dispanseri kullanan hastalar oldu.

4 BİN METREKARE KULLANIM ALANI OLACAK
Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemize yakışır yeni bir Sağlık Kompleksi için proje onaylandı. 22 Temmuz’da ihalesi gerçekleştirilen Donanma Caddesi üzerinde bulunan Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanseri’nin yer aldığı alan üzerinde yapılacak olan yeni Sağlık Kompleksi bin metrekare alan üzerine  inşa edilecek. 
Zemin katında kendi otoparkı bulunacak olan yeni Sağlık Kompleksi 4 katlı olacak. İçimde Verem Savaş Dispanseri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 10 Aile Hekimi’nin görev yapacağı birimler, röntgen, laboratuar, KETEM, 112 Acil İstasyonu, eğitim salonları, gebe eğitim sınıfları ve geniş bir yemekhanesi olacak. Ayrıca ihtiyaç duyulduğu taktirde hastaneye ait birimlerin hizmet verebileceği bölüm ayrılacak.  İnşaatın başlamasıyla bir  yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.