LASTİK İŞ

DONANMA 30 AĞUSTOS DA HALKA AÇILIYOR !

Gölcük 25.08.2014 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DONANMA 30 AĞUSTOS DA HALKA AÇILIYOR !

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Donanma da bulunan gemiler vatandaşların ziyaretine açılacak

Donanma Komutanlığı'nda yapılan yazılı açıklamada şöyle deniliyor " Zafer bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos Cumartesi günü, 11.00-17.00 saatleri arasında Gölcük Deniz Ana Üs K.lığında bulunan fırkateyn, hücumbot, denizaltı ve lojistik destek gemileri değerli halkımızın ziyaretine açılacaktır.Zafer bayramı coskusunu halkımızla yaşamak bizim için  onur ve mutluluk vesilesidir.   
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Donanma da bulunan gemiler vatandaşların ziyaretine açılacak

Donanma Komutanlığı'nda yapılan yazılı açıklamada şöyle deniliyor

" Zafer bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos Cumartesi günü, 11.00-17.00 saatleri arasında Gölcük Deniz Ana Üs K.lığında bulunan fırkateyn, hücumbot, denizaltı ve lojistik destek gemileri değerli halkımızın ziyaretine açılacaktır.Zafer bayramı coskusunu halkımızla yaşamak bizim için  onur ve mutluluk vesilesidir.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.