LASTİK İŞ
ismail

DONANMADAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Gölcük 21.01.2016 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DONANMADAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Ülkemizin gözbebeği olan, Gölcük Donanma Komutanlığı, kapılarını bu kez öğrenciler için açtı. Donanma Komutanlığı, Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Piri Reis İlkokulu öğrencilerinden oluşan 59 öğrenciyi bugün alınacak karneler öncesinde, TCG Barbaros Fırkateyn’ini ve TCG Atak gemilerinde ağırlayarak, bir anlamda karne hediyesi verdi

Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele komutasındaki, Donanma Komutanlığı tarafından yarıyıl tatili öncesinde öğrencilere, denizciliği sevdirmek ve Donanma Komutanlığı bağlısı gemileri tanıtmak amacıyla, önceki gün Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Piri Reis İlkokulu’nda öğrenim gören, 59 öğrenciyi bugün alınacak karneler öncesinde,  TCG Barbaros Fırkateyn’ini ve TCG Atak gemilerinde ağırlayarak, bir anlamda karne hediyesi verdi. Öğrenciler komutanlar eşliğinde TCG Barbaros Fırkateyn’ini ve TCG Atak’ı gezdi. Öğrenciler gemileri gezmekten büyük mutluluk duydu.   Poyraz Limanına gelen öğrenciler, faaliyetler kapsamında Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay, 3’üncü Muhrip Filotillası Komodoru Dz. Kur. Alb. Mevlüt Keleş ve Harp Filosu Komutanlığı Kurmay Başkanı Dz. Kur. Alb. Murat Erdem tarafından karşılandı. Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Piri Reis İlkokulu’nda eğitim gören 59 öğrenciye, Dz. Kur Yb. Mehmet Aytekin komutasındaki TCG Barbaros Fırkateyn’i helikopter hangarında, gemiyi tanıtıcı brifing verildi ve öğrencilere gemi gezdirildi. Ve Dz. Kur. Bnb. Ramazan Kahraman komutasındaki TCG Atak hücumbotu öğrencilere gezdirildi. Ayrıca öğrencilere görevli komutanlar eşlik ederken, komutanlar öğrencilere gemi hakkında ve denizcilik hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı.   Daha sonra, Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesine götürülen öğrencileri burada, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Dz. Üs Kurmay Başkanı Dz. Kur. Alb. Eyüp Ertürk, ve Hizmet Destek Birlikleri Komutanı Dz. Alb. Ufuk Dirican karşıladı. Öğrencilere Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi gezdirilerek, gezi kapsamında Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi Komutanı, Dz Yzb. Soner Şahin tarafından müzede sergilenen araç ve silahlara ilişkin bilgiler verildi. 
Ülkemizin gözbebeği olan, Gölcük Donanma Komutanlığı, kapılarını bu kez öğrenciler için açtı. Donanma Komutanlığı, Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Piri Reis İlkokulu öğrencilerinden oluşan 59 öğrenciyi bugün alınacak karneler öncesinde, TCG Barbaros Fırkateyn’ini ve TCG Atak gemilerinde ağırlayarak, bir anlamda karne hediyesi verdi

Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele komutasındaki, Donanma Komutanlığı tarafından yarıyıl tatili öncesinde öğrencilere, denizciliği sevdirmek ve Donanma Komutanlığı bağlısı gemileri tanıtmak amacıyla, önceki gün Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Piri Reis İlkokulu’nda öğrenim gören, 59 öğrenciyi bugün alınacak karneler öncesinde,  TCG Barbaros Fırkateyn’ini ve TCG Atak gemilerinde ağırlayarak, bir anlamda karne hediyesi verdi. Öğrenciler komutanlar eşliğinde TCG Barbaros Fırkateyn’ini ve TCG Atak’ı gezdi. Öğrenciler gemileri gezmekten büyük mutluluk duydu.

 

Poyraz Limanına gelen öğrenciler, faaliyetler kapsamında Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay, 3’üncü Muhrip Filotillası Komodoru Dz. Kur. Alb. Mevlüt Keleş ve Harp Filosu Komutanlığı Kurmay Başkanı Dz. Kur. Alb. Murat Erdem tarafından karşılandı. Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Piri Reis İlkokulu’nda eğitim gören 59 öğrenciye, Dz. Kur Yb. Mehmet Aytekin komutasındaki TCG Barbaros Fırkateyn’i helikopter hangarında, gemiyi tanıtıcı brifing verildi ve öğrencilere gemi gezdirildi. Ve Dz. Kur. Bnb. Ramazan Kahraman komutasındaki TCG Atak hücumbotu öğrencilere gezdirildi. Ayrıca öğrencilere görevli komutanlar eşlik ederken, komutanlar öğrencilere gemi hakkında ve denizcilik hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

 

Daha sonra, Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesine götürülen öğrencileri burada, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Dz. Üs Kurmay Başkanı Dz. Kur. Alb. Eyüp Ertürk, ve Hizmet Destek Birlikleri Komutanı Dz. Alb. Ufuk Dirican karşıladı. Öğrencilere Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi gezdirilerek, gezi kapsamında Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi Komutanı, Dz Yzb. Soner Şahin tarafından müzede sergilenen araç ve silahlara ilişkin bilgiler verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.