DÖRT İSİM ANKARA'YA ÇAĞRILDI !

13.05.2019 - 07:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÖRT İSİM ANKARA'YA ÇAĞRILDI !

AK Parti’de Abdullah Eryarsoy’un istifası sonrasın başlayan yeni il başkanlığının atanma süreci yarın son buluyor.Ankara'ya çağrılanlar arasında belediye meclsi üyesi Berna Abiş'de bulunuyor.

ÜÇ İSİM İSTENDİ Cumartesi günü istifa eden Abdullah Eryarsoy’un ardından genel merkezden Kocaeli’ye 6 kişilik bir ekip gelmiş ve il yöneticilerinin istifasını almıştı. Daha sonra bu ekip belediye başkanları dahil teşkilat mensuplarıyla bir temayül gerçekleştirmişti. Bu temayülde teşkilat mensuplarından il başkanlığı için üç isim önerilmesi istenmişti. EN ÇOK İSMİ ZİKREDİLEN İSİM Bu temayül yoklamasının ardından kamuoyunda il başkanlığı için ismi en çok zikredilen isim Gölcük Belediyesi eski başkanı Mehmet Ellibeş olmuştu. Hatta Mehmet Ellibeş’in ismi bir çok gazete tarafından il başkanlığının onaylandığı yazılmıştı. BERNA ABİŞ DE GİDİYOR Ancak yazılanların aksine henüz AK Parti’de il başkanlığı ataması yapılmamıştı. AK Parti’nin merakla beklenen il başkanı ise yarın belli olacak. Dört isim AK Parti Genel Merkezine yapılacak mülakat için çağırıldı. İsmi en çok zikredilen isim olan Mehmet Ellibeş’in yanı sıra yapılacak mülakat için Ali Korkmaz, Halit Çokan ve Berna Abiş genel merkeze çağırıldı. YENİCE Öte yandan bu dört ismin dışında Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin de Ankara’ya mülakat için çağırıldığı iddia ediliyor. BİRLİKTE GİDECEKLER Ankara daveti alan il başkan adayları Ali Korkmaz, Halit Çokan, Berna Abiş ve Mehmet Ellibeş yarın sabah 09.00’da il binasında bir araya gelecek ve hep birlikte Ankara’ya doğru hareket edecek. ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEKLER Dört adayın önce teşkilat başkanı Erkan Kandemir ile saat 16.00’da ise direkt olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşması ve AK Parti yeni il başkanının bu görüşmeden sonra açıklanması bekleniyor
AK Parti’de Abdullah Eryarsoy’un istifası sonrasın başlayan yeni il başkanlığının atanma süreci yarın son buluyor.Ankara'ya çağrılanlar arasında belediye meclsi üyesi Berna Abiş'de bulunuyor.

ÜÇ İSİM İSTENDİ

Cumartesi günü istifa eden Abdullah Eryarsoy’un ardından genel merkezden Kocaeli’ye 6 kişilik bir ekip gelmiş ve il yöneticilerinin istifasını almıştı. Daha sonra bu ekip belediye başkanları dahil teşkilat mensuplarıyla bir temayül gerçekleştirmişti. Bu temayülde teşkilat mensuplarından il başkanlığı için üç isim önerilmesi istenmişti.

EN ÇOK İSMİ ZİKREDİLEN İSİM

Bu temayül yoklamasının ardından kamuoyunda il başkanlığı için ismi en çok zikredilen isim Gölcük Belediyesi eski başkanı Mehmet Ellibeş olmuştu. Hatta Mehmet Ellibeş’in ismi bir çok gazete tarafından il başkanlığının onaylandığı yazılmıştı.

BERNA ABİŞ DE GİDİYOR Ancak yazılanların aksine henüz AK Parti’de il başkanlığı ataması yapılmamıştı. AK Parti’nin merakla beklenen il başkanı ise yarın belli olacak. Dört isim AK Parti Genel Merkezine yapılacak mülakat için çağırıldı. İsmi en çok zikredilen isim olan Mehmet Ellibeş’in yanı sıra yapılacak mülakat için Ali Korkmaz, Halit Çokan ve Berna Abiş genel merkeze çağırıldı. YENİCE Öte yandan bu dört ismin dışında Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin de Ankara’ya mülakat için çağırıldığı iddia ediliyor.

BİRLİKTE GİDECEKLER Ankara daveti alan il başkan adayları Ali Korkmaz, Halit Çokan, Berna Abiş ve Mehmet Ellibeş yarın sabah 09.00’da il binasında bir araya gelecek ve hep birlikte Ankara’ya doğru hareket edecek.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEKLER Dört adayın önce teşkilat başkanı Erkan Kandemir ile saat 16.00’da ise direkt olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşması ve AK Parti yeni il başkanının bu görüşmeden sonra açıklanması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.