DÖRT KURŞUNLA YAŞAYACAK !

Gölcük 23.12.2015 - 21:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DÖRT KURŞUNLA YAŞAYACAK !

Gölcük'te çarşaf giyerek bankayı soymaya çalışan İsmail İpek'in vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarıldı. 4 kurşunun çıkarılmasının riskli olması nedeniyle hayatını bundan sonra vücudundaki kurşunlarla sürdüreceği bildirildi.

13 Kasım tarihinde, Gölcük Amiral Sağlam Caddesi'nde meydana gelen olayda bir banka şubesine giren çarşaflı kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra elindeki tabanca ile tehditlerde bulunarak, üzerinde bomba olduğunu söyledi. Bankada bulunan çalışanları ve müşterileri rehin alan kişi saatlerce süren pazarlıklar sırasında bankanın önüne bir araç ve 800 bin lira istedi. Bir türlü ikna olmayan kişi polisin operasyonu ile vurularak etkisiz hale getirildi.  Vücuduna 9 kurşun isabet eden 43 yaşındaki İsmail İpek kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. İsmail İpek'in kafasına, boynu ve vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarıldı. Kafası ve vücudundaki 4 kurşun ise riskli olması nedeniyle çıkarılamadı. Doktorlar şu an görme yeteneğini kaybettiğini söyledikleri İsmail İpek'in tedavisinin sürdüğünü belirtti. Gün geçtikçe sağlık durumu iyiye giden İsmail İpek'in önümüzdeki günlerde servise alınacağı, bundan sonraki yaşamına vücudundaki 4 kurşunla devam edeceği kaydedildi.
Gölcük'te çarşaf giyerek bankayı soymaya çalışan İsmail İpek'in vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarıldı. 4 kurşunun çıkarılmasının riskli olması nedeniyle hayatını bundan sonra vücudundaki kurşunlarla sürdüreceği bildirildi.

13 Kasım tarihinde, Gölcük Amiral Sağlam Caddesi'nde meydana gelen olayda bir banka şubesine giren çarşaflı kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra elindeki tabanca ile tehditlerde bulunarak, üzerinde bomba olduğunu söyledi. Bankada bulunan çalışanları ve müşterileri rehin alan kişi saatlerce süren pazarlıklar sırasında bankanın önüne bir araç ve 800 bin lira istedi. Bir türlü ikna olmayan kişi polisin operasyonu ile vurularak etkisiz hale getirildi. 

Vücuduna 9 kurşun isabet eden 43 yaşındaki İsmail İpek kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. İsmail İpek'in kafasına, boynu ve vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarıldı. Kafası ve vücudundaki 4 kurşun ise riskli olması nedeniyle çıkarılamadı. Doktorlar şu an görme yeteneğini kaybettiğini söyledikleri İsmail İpek'in tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Gün geçtikçe sağlık durumu iyiye giden İsmail İpek'in önümüzdeki günlerde servise alınacağı, bundan sonraki yaşamına vücudundaki 4 kurşunla devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.