LASTİK İŞ

DOST ELİ'NDEN BÜYÜK İFTAR !

Gölcük 06.07.2015 - 23:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DOST ELİ'NDEN BÜYÜK İFTAR !

Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Öztürk ve yönetimi dernek binası yanında Sultan cami önünde 600 kişilik iftar verdi

İftara İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocama, Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.  Her yıl geleneksel hale gelen Dost Eli Yardımlaşma derneği iftarında Dernek Başkanı Necdet Öztürk “13 yıl önce Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma derneği isimiyle kurulduk.  Sekiz yıl önce ilkini gerçekleştirdiğimiz iftarımızı geleneksel hale getirdik. Amacımız destek veren gönül dostları ile bir arada olmak. Birlik ve beraberliği sağlamak. Katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum”dedi. İftar sonrası İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, ramazanın bolluk ve bereket getirmesini temenni etti.
Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Öztürk ve yönetimi dernek binası yanında Sultan cami önünde 600 kişilik iftar verdi

İftara İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocama, Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 Her yıl geleneksel hale gelen Dost Eli Yardımlaşma derneği iftarında Dernek Başkanı Necdet Öztürk “13 yıl önce Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma derneği isimiyle kurulduk.  Sekiz yıl önce ilkini gerçekleştirdiğimiz iftarımızı geleneksel hale getirdik. Amacımız destek veren gönül dostları ile bir arada olmak. Birlik ve beraberliği sağlamak. Katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum”dedi.

İftar sonrası İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, ramazanın bolluk ve bereket getirmesini temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.