DOSTLARI YILMAZ AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

28.03.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOSTLARI YILMAZ AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

İlçemizin sevilen ve sayılan iş adamlarından Alı Yılmaz'ın Babası Muzaffer Yılmaz'ın ölümünde Yılmaz ailesinin dostları bu acı gününde yalnız bırakmadılar.

İlçemizin sevilen ve sayılan iş adamlarından Alı Yılmaz' Babası Muzaffer Yılmaz'ın ölümünde Yılmaz ailesinin dostları bu acı gününde yalnız bırakmadılar. Gölcük İlçemizin Sevilen ve sayılan işadamlarından Ali Muzaffer Yılmaz Yılmaz'ın babası Muzaffer Yılmaz vefat etti. Yılmaz için Gölcük Nüzhetiye köyü camiinde cenaze töreni düzenlediler. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Ak Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel, Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Gölcük CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Saadet Partisi Gölcük Belediye başkan adayı Nihat Yıldız, GÖLASDER başkanı Naim Gürel, çok sayıda dost ve yakınları katılım sağladılar. Yılmaz'ın cenazesi Nüzhetiye Köyü camiinde kılınan öğle namazın ardından cenaze köy mezarlığında bulunan aile kabristanlığına defin edildi. Fahri Haner 
İlçemizin sevilen ve sayılan iş adamlarından Alı Yılmaz'ın Babası Muzaffer Yılmaz'ın ölümünde Yılmaz ailesinin dostları bu acı gününde yalnız bırakmadılar.

İlçemizin sevilen ve sayılan iş adamlarından Alı Yılmaz' Babası Muzaffer Yılmaz'ın ölümünde Yılmaz ailesinin dostları bu acı gününde yalnız bırakmadılar.
Gölcük İlçemizin Sevilen ve sayılan işadamlarından Ali Muzaffer Yılmaz Yılmaz'ın babası Muzaffer Yılmaz vefat etti. Yılmaz için Gölcük Nüzhetiye köyü camiinde cenaze töreni düzenlediler. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Ak Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel, Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Gölcük CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Saadet Partisi Gölcük Belediye başkan adayı Nihat Yıldız, GÖLASDER başkanı Naim Gürel, çok sayıda dost ve yakınları katılım sağladılar. Yılmaz'ın cenazesi Nüzhetiye Köyü camiinde kılınan öğle namazın ardından cenaze köy mezarlığında bulunan aile kabristanlığına defin edildi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.