DÖVÜLEN KOMADA,DÖVENLER SERBEST !

06.05.2019 - 00:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÖVÜLEN KOMADA,DÖVENLER SERBEST !

Karamürsel’de bir tartışmayı yatıştırmaya çalışan belediye çalışan Kenan Tunç darp edildi. Hayati tehlikesi bulunan Tunç’u darp edenler ise serbest bırakıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge caddesinde Kebapcılık yapan bir ailenin çocuğunun engelli bir vatandaşın aracına çarpması ile başlayan kavga, sonucunda bir kişinin ağır şekilde darp edildiği, darp edenlerin ise serbest bırakıldığı adli bir vakaya döndüç İddialara göre, Karamürsel Gazanfer Bilge Caddesi'Nde meydana gelen olay sorası, engelli vatandaşı kurtarmak için araya giren belediye çalışanı Kenan Tunç, ailenin diğer fertleri tarafından feci şekilde darp edildi. Olaydan sonra zanlılar nöbetçi savcılık tarafından serbest bırakılırken, darp edilen Kenan Tunç, Gölcük Devlet HAstanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor.    
Karamürsel’de bir tartışmayı yatıştırmaya çalışan belediye çalışan Kenan Tunç darp edildi. Hayati tehlikesi bulunan Tunç’u darp edenler ise serbest bırakıldı
Karamürsel Gazanfer Bilge caddesinde Kebapcılık yapan bir ailenin çocuğunun engelli bir vatandaşın aracına çarpması ile başlayan kavga, sonucunda bir kişinin ağır şekilde darp edildiği, darp edenlerin ise serbest bırakıldığı adli bir vakaya döndüç
İddialara göre, Karamürsel Gazanfer Bilge Caddesi'Nde meydana gelen olay sorası, engelli vatandaşı kurtarmak için araya giren belediye çalışanı Kenan Tunç, ailenin diğer fertleri tarafından feci şekilde darp edildi.
Olaydan sonra zanlılar nöbetçi savcılık tarafından serbest bırakılırken, darp edilen Kenan Tunç, Gölcük Devlet HAstanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.