LASTİK İŞ

DOWN CAFE AÇILIYOR

07.04.2017 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOWN CAFE AÇILIYOR

Gölcük’te kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen yaptığı başarılı çalışmalar ile gelecekte güzel işler yapacağı sinyalini veren +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

  Abanoz, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi İlçemizde faaliyete geçeli henüz bir ay olmasına rağmen, yaptığı başarılı çalışmalar ile gelecekte daha faydalı çalışmalar yapacaklarının sinyalini veren, +1 Fark İle Gölcük Down Sendromlular Derneği, geçtiğimiz akşam siyasi partiler ziyaretine CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret ederek devam etti. Dernek Başkanı Belgin Abanoz, derneğin kuruluş amacı hakkında, çeşitli bilgiler verdi. Güzeller güzeli Aylin’den çiçek jesti Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partililer yer alırken yer alırken, Down Sendromu hakkında bilgiler alındı. Derneğin CHP ziyareti, Down Sendromlu minik Aylin Güzelcik adlı kız çocuğunun, Başkan İşeri’ye çiçek takdim etti.  “Bizler her zaman size destek olacağız” Başkan Abanoz, ilk olarak yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttıktan sonra, derneğin kuruluş amacını ve niçin kurulduğunu anlattı. Başkan Abanoz, “Bu Cafe Türkiye’ye örnek bir proje olacak. Bu yüzden de çalışmalarımızla, down sendromlu çocuklarımıza faydalı olmak istiyoruz” diyerek CHP yönetiminden desteklerini istedi. Başkan İşeri ve Yönetimi ellerinden geldiğince Down Sendromlulara yardım edeceklerini ifade etti.
Gölcük’te kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen yaptığı başarılı çalışmalar ile gelecekte güzel işler yapacağı sinyalini veren +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

 

Abanoz, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi

İlçemizde faaliyete geçeli henüz bir ay olmasına rağmen, yaptığı başarılı çalışmalar ile gelecekte daha faydalı çalışmalar yapacaklarının sinyalini veren, +1 Fark İle Gölcük Down Sendromlular Derneği, geçtiğimiz akşam siyasi partiler ziyaretine CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret ederek devam etti. Dernek Başkanı Belgin Abanoz, derneğin kuruluş amacı hakkında, çeşitli bilgiler verdi.

Güzeller güzeli Aylin’den çiçek jesti

Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partililer yer alırken yer alırken, Down Sendromu hakkında bilgiler alındı. Derneğin CHP ziyareti, Down Sendromlu minik Aylin Güzelcik adlı kız çocuğunun, Başkan İşeri’ye çiçek takdim etti.

 “Bizler her zaman size destek olacağız”

Başkan Abanoz, ilk olarak yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttıktan sonra, derneğin kuruluş amacını ve niçin kurulduğunu anlattı. Başkan Abanoz, “Bu Cafe Türkiye’ye örnek bir proje olacak. Bu yüzden de çalışmalarımızla, down sendromlu çocuklarımıza faydalı olmak istiyoruz” diyerek CHP yönetiminden desteklerini istedi. Başkan İşeri ve Yönetimi ellerinden geldiğince Down Sendromlulara yardım edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.