DOWN SENDROMLULAR HİZMET ÇITASINI YÜKSELTİYOR

21.09.2017 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DOWN SENDROMLULAR HİZMET ÇITASINI YÜKSELTİYOR

İlçemizde yaklaşık 4 ay önce kurulan ve çok kısa zamanda adından sıkça söz ettiren Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi, hizmet çıtasını hızla yükseltmeye devam ediyor.  İlk olarak bunda 3 ay önce Merkez Mahallesi 66. Sokak'ta, Down Sendromlu çocukların kendi ayakları üzerinde durabilmesi, topluma yararlı olmaları ve kendi masraflarını çıkarmaları için, hayata geçirilen Down Cafe de işler rayına oturdu.  Ancak bununla yetinmeyen dernek yönetimi şimdide, tamamen ev hanımlarından kurulu olan 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu ile elele vererek bir Tiyatro Kulübü hazırlanıyorlar.  Bunun altyapısını hazırlayan dernek yönetimi, dün 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Kulübü Başkanı Handan Özbay ve Tiyatronun Sanat Yönetmeni Yücel Yeşilyurt ile birlikte basın mensuplarının önüne geçtiler.  +1 Fark ile 21. Yüzyıl Kadınlar Kulübü ile entegre çalışacak olan, Gölcüklü Down Sendromlular, ilk olarak Güldür Güldür ekibinden alınan 6-7 kişi Sanat Yönetmeni Yücel Hoca nezaretinde hazırlayacaklar.  Artık sadece cafe işletme yetinmeyecek olan bu yavrularımıza bizde Başarılar diliyoruz ve bu işin üstesinden de geleceklerine yürekten inanıyoruz. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak üzerimize düşeni tabii ki fazlasıyla yapacağız. 

İlçemizde yaklaşık 4 ay önce kurulan ve çok kısa zamanda adından sıkça söz ettiren Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi, hizmet çıtasını hızla yükseltmeye devam ediyor. 
İlk olarak bunda 3 ay önce Merkez Mahallesi 66. Sokak'ta, Down Sendromlu çocukların kendi ayakları üzerinde durabilmesi, topluma yararlı olmaları ve kendi masraflarını çıkarmaları için, hayata geçirilen Down Cafe de işler rayına oturdu. 
Ancak bununla yetinmeyen dernek yönetimi şimdide, tamamen ev hanımlarından kurulu olan 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu ile elele vererek bir Tiyatro Kulübü hazırlanıyorlar. 
Bunun altyapısını hazırlayan dernek yönetimi, dün 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Kulübü Başkanı Handan Özbay ve Tiyatronun Sanat Yönetmeni Yücel Yeşilyurt ile birlikte basın mensuplarının önüne geçtiler. 
+1 Fark ile 21. Yüzyıl Kadınlar Kulübü ile entegre çalışacak olan, Gölcüklü Down Sendromlular, ilk olarak Güldür Güldür ekibinden alınan 6-7 kişi Sanat Yönetmeni Yücel Hoca nezaretinde hazırlayacaklar. 
Artık sadece cafe işletme yetinmeyecek olan bu yavrularımıza bizde Başarılar diliyoruz ve bu işin üstesinden de geleceklerine yürekten inanıyoruz. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak üzerimize düşeni tabii ki fazlasıyla yapacağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.