LASTİK İŞ
ismail

DP ADAYI TEMAD’I ZİYARET ETTİ

Asayiş 22.02.2019 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DP ADAYI TEMAD’I ZİYARET ETTİ

Dp’nin Büyükşehir adayı Nail Baki, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve TEMAD Üyelerini ziyaret etti. Baki, “Seçimler için çok iddialıyız. Öncelikle AKP’ye giden emanet oyları alacağız. Seçimi kazanacağız” dedi.

Demokrat Parti’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve TEMAD üyelerini ziyaret etti. TEMAD başkanı Bekir Tülü ve üyelerine teşekkür etti. Kocaeli’nin sanayi kenti olduğunu, ancak bacalı sanayiye doyduğunu dile getiren başkan adayı Baki, şehrimizin kültür, sanat ve turizm alanında da zirveye çıkacak bir şehir haline getirmek istediğini dile getirdi. TEMAD başkanı Bekir Tülü “Biz tüm siyasi partilere dernek olarak aynı mesafedeyiz. Seçim sürecinde hangi parti derneğimizi ziyaret etmek isterse kapımız açık” dedi. “SARAY KURACAĞIM” Fuar alanına aslına uygun olarak bir Nikomedia Sarayı kuracaklarını belirten Kocaeli’nin tarihi özelliklerinden faydalanacaklarını ifade etti. Kocaeli’yi aynı zamanda büyük bir spor kenti haline getireceklerini kaydeden DP’li Nail Baki, her mahalleye spor tesisleri kuracaklarını, okullarla anlaşma yaparak öğleden sonrasında hiçbir çocuğun ders işlemesini istemediğini ve yeteneklerine göre faaliyetlerde bulunmalarını planladıklarını kaydetti. “AKP'DEN EMANET OYLARIMIZI ALACAĞIZ” Seçimlerde öncelikli hedefimiz özellikle AKP'de emanet olan oylarımızı geri almak. Bizim bütün seçmenimiz orada. AKP'nin tüm seçmenleri en az bir kere bizlere oy vermiştir. Biz merkez sağın gerçek sahibiyiz. Onun dışında da duruşumuz sayesinde bütün partilerden oy alacağıma eminim. Merkez sağın gerçek sahibi olarak kazanacağımıza inanıyoruz. Herkesi baba ocağına davet ediyorum. İnsanlar kalıplaşmadan, partiler arası çatışmalardan ve kutuplaşmadan bıktı. Herkesi kucaklayıcı bir politikaya ihtiyaç var ve o biziz.
Dp’nin Büyükşehir adayı Nail Baki, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve TEMAD Üyelerini ziyaret etti. Baki, “Seçimler için çok iddialıyız. Öncelikle AKP’ye giden emanet oyları alacağız. Seçimi kazanacağız” dedi.

Demokrat Parti’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve TEMAD üyelerini ziyaret etti. TEMAD başkanı Bekir Tülü ve üyelerine teşekkür etti. Kocaeli’nin sanayi kenti olduğunu, ancak bacalı sanayiye doyduğunu dile getiren başkan adayı Baki, şehrimizin kültür, sanat ve turizm alanında da zirveye çıkacak bir şehir haline getirmek istediğini dile getirdi.

TEMAD başkanı Bekir Tülü “Biz tüm siyasi partilere dernek olarak aynı mesafedeyiz. Seçim sürecinde hangi parti derneğimizi ziyaret etmek isterse kapımız açık” dedi.
“SARAY KURACAĞIM”
Fuar alanına aslına uygun olarak bir Nikomedia Sarayı kuracaklarını belirten Kocaeli’nin tarihi özelliklerinden faydalanacaklarını ifade etti. Kocaeli’yi aynı zamanda büyük bir spor kenti haline getireceklerini kaydeden DP’li Nail Baki, her mahalleye spor tesisleri kuracaklarını, okullarla anlaşma yaparak öğleden sonrasında hiçbir çocuğun ders işlemesini istemediğini ve yeteneklerine göre faaliyetlerde bulunmalarını planladıklarını kaydetti.
“AKP'DEN EMANET OYLARIMIZI ALACAĞIZ”
Seçimlerde öncelikli hedefimiz özellikle AKP'de emanet olan oylarımızı geri almak. Bizim bütün seçmenimiz orada. AKP'nin tüm seçmenleri en az bir kere bizlere oy vermiştir. Biz merkez sağın gerçek sahibiyiz. Onun dışında da duruşumuz sayesinde bütün partilerden oy alacağıma eminim. Merkez sağın gerçek sahibi olarak kazanacağımıza inanıyoruz. Herkesi baba ocağına davet ediyorum. İnsanlar kalıplaşmadan, partiler arası çatışmalardan ve kutuplaşmadan bıktı. Herkesi kucaklayıcı bir politikaya ihtiyaç var ve o biziz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.