DSP ADAYINI TANITTI

Asayiş 05.02.2019 - 15:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DSP ADAYINI TANITTI

Demokratik Sol Parti (DSP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Gülten Erenkaya adaylığını parti binasında düzenlenen toplantıda DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu tarafından açıklandı.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 2 aylık bir süre kala Gölcük Belediye Başkan Adaylarını açıklamaya devam ediyor.  DSP Gölcük ilçe teşkilatı Gölcük Belediye Başkan Adayını açıklamak için parti binasında aday açıklama ve tanıtım toplantısını düzenlediler. Düzenlenen toplantıya, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, İl Örgütlerinden sorumlu Başkan Acar Çakar, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Demir, Kandıra Belediye Başkan Adayı İdris Demir, İzmit İlçe Başkanı Hülya Demir, partililer ve davetliler katılım sağladı. SAHAYA İNECEĞİZ DSP Gölcük ilçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu; “yerel seçim çalışmalarımız kapsamında bu gün bizim için çok önemli gündür. Önemli günün olması ise DSP Gölcük ilçe teşkilatı Gölcük Belediye başkan adayını belirledi. Gölcük Belediye Başkan adayımız içimizden biri Gölcük'ün evladı değerli kardeşimiz Gülten Erenkaya'dır. Değerli belediye başkan adayımızla birlikte sahaya inerek çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağız. Gölcük için hayırlı olsun” dedi.  AK GÜVERCİNİ BİRLİKTE UÇURACAĞIZ DSP Gölcük Belediye Başkan Adayı  Gülten Erenkaya; “öncelikle biz halkın desteğiyle bir araya gelerek bu yolda inşallah emin adımlarla yürüyeceğiz. Değerli arkadaşlar ben 1978 ağrı doğumluyum. İlk orta ve liseyi İzmit'te tamamladım. Bankacı bir babanın kızıyım ve ev hanımıyım aynı zamanda bir kız çocuğu annesiyim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Parti teşkilatımızla birlikte bu seçimde Ak güvercini hep birlikte uçuracağız” dedi.  DSP’Yİ YOK SAYIYORLAR Partimize katılan çok değerli arkadaşlarımız var diyen DSP il başkanı Halim Dedeoğlu; “Gölcük'ün bende ayrı bir yeri var. Ben zoru severim. Benim için güç sayısaldan ziyade teorisel bir güçtür. DSP'yi Türkiye'de yok sayıyorlar. Bundan önceki seçimlerde DSP seçimlere alınmadı. Geldik yerel seçimlere. Yerel seçimlerde Türkiye'nin 70 küsur vilayetin de örgütlendik ve bizi seçimlere almak zorunda kaldılar. DSP Türkiye'yi 3 kez yönetmiş bir partidir. Yağma yok, DSP var. Şu anda birçok ilde bize katılan birçok arkadaşımız var. DSP Türkiye'nin yüzde 85'ine hitap eden bir partidir DSP. Atatürk milliyetçisi olan bir partidir. Milliyetçilik insanın yüreğindedir. DSP hiçbir zaman dini kullanmadı. Bundan sonra da dini kullanmayacaktır. Din bizim yüreğimizdedir. Bu duygu ve düşüncelerimle sayın Gülten Erenkaya kardeşimiz aday olduğu için çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Fahri Haner
Demokratik Sol Parti (DSP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Gülten Erenkaya adaylığını parti binasında düzenlenen toplantıda DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu tarafından açıklandı.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 2 aylık bir süre kala Gölcük Belediye Başkan Adaylarını açıklamaya devam ediyor.  DSP Gölcük ilçe teşkilatı Gölcük Belediye Başkan Adayını açıklamak için parti binasında aday açıklama ve tanıtım toplantısını düzenlediler. Düzenlenen toplantıya, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, İl Örgütlerinden sorumlu Başkan Acar Çakar, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Demir, Kandıra Belediye Başkan Adayı İdris Demir, İzmit İlçe Başkanı Hülya Demir, partililer ve davetliler katılım sağladı.

SAHAYA İNECEĞİZ
DSP Gölcük ilçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu; “yerel seçim çalışmalarımız kapsamında bu gün bizim için çok önemli gündür. Önemli günün olması ise DSP Gölcük ilçe teşkilatı Gölcük Belediye başkan adayını belirledi. Gölcük Belediye Başkan adayımız içimizden biri Gölcük'ün evladı değerli kardeşimiz Gülten Erenkaya'dır. Değerli belediye başkan adayımızla birlikte sahaya inerek çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağız. Gölcük için hayırlı olsun” dedi. 
AK GÜVERCİNİ BİRLİKTE UÇURACAĞIZ
DSP Gölcük Belediye Başkan Adayı  Gülten Erenkaya; “öncelikle biz halkın desteğiyle bir araya gelerek bu yolda inşallah emin adımlarla yürüyeceğiz. Değerli arkadaşlar ben 1978 ağrı doğumluyum. İlk orta ve liseyi İzmit'te tamamladım. Bankacı bir babanın kızıyım ve ev hanımıyım aynı zamanda bir kız çocuğu annesiyim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Parti teşkilatımızla birlikte bu seçimde Ak güvercini hep birlikte uçuracağız” dedi. 

DSP’Yİ YOK SAYIYORLAR
Partimize katılan çok değerli arkadaşlarımız var diyen DSP il başkanı Halim Dedeoğlu; “Gölcük'ün bende ayrı bir yeri var. Ben zoru severim. Benim için güç sayısaldan ziyade teorisel bir güçtür. DSP'yi Türkiye'de yok sayıyorlar. Bundan önceki seçimlerde DSP seçimlere alınmadı. Geldik yerel seçimlere. Yerel seçimlerde Türkiye'nin 70 küsur vilayetin de örgütlendik ve bizi seçimlere almak zorunda kaldılar. DSP Türkiye'yi 3 kez yönetmiş bir partidir. Yağma yok, DSP var. Şu anda birçok ilde bize katılan birçok arkadaşımız var. DSP Türkiye'nin yüzde 85'ine hitap eden bir partidir DSP. Atatürk milliyetçisi olan bir partidir. Milliyetçilik insanın yüreğindedir. DSP hiçbir zaman dini kullanmadı. Bundan sonra da dini kullanmayacaktır. Din bizim yüreğimizdedir. Bu duygu ve düşüncelerimle sayın Gülten Erenkaya kardeşimiz aday olduğu için çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.