LASTİK İŞ
ismail

DSP GENEL BAŞKANI GELİYOR

Gölcük 05.12.2018 - 22:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DSP GENEL BAŞKANI GELİYOR

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Gölcük DSP ilçe Binasının açılışını yapmaya geliyor

Gölcük DSP ilçe örgütü 9 Aralık Pazar günü saat 15:00'da parti binasının açılışını yapacak. Açılışa DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve DSP Kocaeli il Başkanı Halim Dedeoğlu  ile diğer ilçe Başkanlarının katılması bekleniyor. Açılışı Genel Başkan yapacak Gölcük DSP ilçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu " Pazar günü ilçe binamızın açılışını yapmak üzere Genel Başkanımızı çağırdık. Sağolsun bizi kırmayarak ilçe binamızın açılışını gerçekleştirecek olan Genel Başkanımıza ve il Başkanımıza teşekkür ederim. Gölcük halkını açılışımıza bekliyoruz.  Demokratik Sol Parti olarak Gölcük ilçe yönetmimizle beraber partili dostlarımız ve halkımızın katılımını bekliyoruz"dedi.
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Gölcük DSP ilçe Binasının açılışını yapmaya geliyor

Gölcük DSP ilçe örgütü 9 Aralık Pazar günü saat 15:00'da parti binasının açılışını yapacak. Açılışa DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve DSP Kocaeli il Başkanı Halim Dedeoğlu  ile diğer ilçe Başkanlarının katılması bekleniyor.

Açılışı Genel Başkan yapacak

Gölcük DSP ilçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu " Pazar günü ilçe binamızın açılışını yapmak üzere Genel Başkanımızı çağırdık. Sağolsun bizi kırmayarak ilçe binamızın açılışını gerçekleştirecek olan Genel Başkanımıza ve il Başkanımıza teşekkür ederim. Gölcük halkını açılışımıza bekliyoruz.  Demokratik Sol Parti olarak Gölcük ilçe yönetmimizle beraber partili dostlarımız ve halkımızın katılımını bekliyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.