DSP GENEL BAŞKANI GÖLCÜK’E GELDİ

Asayiş 23.12.2018 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DSP GENEL BAŞKANI GÖLCÜK’E GELDİ

DSP Genel Başkanı Önder Aksal Gölcük DSP ilçe binasını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksal  Gölcük DSP ilçe Binasını ziyaret ederek partililerle biraraya geldi.   DSP Genel Başkanı Önder Aksal parti binasında yaptığı açıklamada önemli konulara işaret etti. Parlemento dış güçlere hizmet ediyor DSP Genel Başkanı Önder Aksal “ Gölcük ilçe binamız partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Genç ilçe Başkanımızla biraber güzel işlere imza atacağız.Yerel seçimlere hazırlık tam gaz devam ediyor. Gölcük  işçi sınıfının ve sosyal demeokratların çok olduğu bir yer olmasından dolayı titiz davranacağız. Bu konuda ilçe Başkanına ve yönetimine güveniyorum.Hepinizin bildiği gibi ülkede ekonomik kriz var.  İnsanlar gerçekten alım zorluğu içerisindeler. Alım gücünün düşmesinden dolayı esnaf da tezgahlarında boş bekliyor, bu durumdan  elbette muzdaripler. Ülkede ekonominin geldiği durum maalesef bu. Artık bazı gerçekleri perdeleme, saklama imkanı kalmamıştır. Demokratik Sol Parti olarak düşüncelerimizi yurttaşlarla paylaştık, üreticilerimizle paylaştık. 31 Mart seçimlerinde bugünkü parlamentoda yer alan partilerin halkın dertlerine çare olamayacaklarını, onların tek görevlerinin dış güçlerin istediği plan çerçevesinde onlara hizmet etmek olduğunu anlattık. Bu kötü gidişin dürüst, yurtsever, halkçı politikaların gerçek temsilcisi DSP’nin yeniden iktidarıyla sağlanabileceğini anlatıyoruz, yurttaşlarımızın da aynı düşünceye sahip olmalarını görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Türkiye kendine yeni bir yol açacaktır.” İttifak dayatması iki partili sistemin öncüsü  “Biz dürüst, milliyetçi, halkçı Ecevit’in partisinin mensuplarıyız. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerine ve onun ilkelerine sadakatle Ecevit’in gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Biz halkımızı vatanımızı ve milletimizi seviyoruz, onun için siyaset yapıyoruz. Sizlere ittifak diye dayattıkları proje Türkiye’yi iki partili sisteme mahkum edip, egemen güçlerin tahakkümü altına sokma projesidir. Türk milletinin bu oyuna gelmeyeceğini biliyorum. Yerel seçimlerde DSP adaylarına vereceğiniz oylarla bu tezgahı bozacaksınız” dedi.
DSP Genel Başkanı Önder Aksal Gölcük DSP ilçe binasını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksal  Gölcük DSP ilçe Binasını ziyaret ederek partililerle biraraya geldi.   DSP Genel Başkanı Önder Aksal parti binasında yaptığı açıklamada önemli konulara işaret etti.

Parlemento dış güçlere hizmet ediyor

DSP Genel Başkanı Önder Aksal “ Gölcük ilçe binamız partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Genç ilçe Başkanımızla biraber güzel işlere imza atacağız.Yerel seçimlere hazırlık tam gaz devam ediyor. Gölcük  işçi sınıfının ve sosyal demeokratların çok olduğu bir yer olmasından dolayı titiz davranacağız. Bu konuda ilçe Başkanına ve yönetimine güveniyorum.Hepinizin bildiği gibi ülkede ekonomik kriz var.  İnsanlar gerçekten alım zorluğu içerisindeler. Alım gücünün düşmesinden dolayı esnaf da tezgahlarında boş bekliyor, bu durumdan  elbette muzdaripler. Ülkede ekonominin geldiği durum maalesef bu. Artık bazı gerçekleri perdeleme, saklama imkanı kalmamıştır. Demokratik Sol Parti olarak düşüncelerimizi yurttaşlarla paylaştık, üreticilerimizle paylaştık. 31 Mart seçimlerinde bugünkü parlamentoda yer alan partilerin halkın dertlerine çare olamayacaklarını, onların tek görevlerinin dış güçlerin istediği plan çerçevesinde onlara hizmet etmek olduğunu anlattık. Bu kötü gidişin dürüst, yurtsever, halkçı politikaların gerçek temsilcisi DSP’nin yeniden iktidarıyla sağlanabileceğini anlatıyoruz, yurttaşlarımızın da aynı düşünceye sahip olmalarını görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Türkiye kendine yeni bir yol açacaktır.”

İttifak dayatması iki partili sistemin öncüsü

 “Biz dürüst, milliyetçi, halkçı Ecevit’in partisinin mensuplarıyız. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerine ve onun ilkelerine sadakatle Ecevit’in gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Biz halkımızı vatanımızı ve milletimizi seviyoruz, onun için siyaset yapıyoruz. Sizlere ittifak diye dayattıkları proje Türkiye’yi iki partili sisteme mahkum edip, egemen güçlerin tahakkümü altına sokma projesidir. Türk milletinin bu oyuna gelmeyeceğini biliyorum. Yerel seçimlerde DSP adaylarına vereceğiniz oylarla bu tezgahı bozacaksınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.