LASTİK İŞ

DUALAR DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN

17.08.2018 - 19:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUALAR DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği 17 Ağustos Deprem şehitlerini anma programı kapsamında, 17 Ağustos Deprem Şehitliğinde başlayan mezar ziyaretleri, akşam saat 17.30’a kadar devam etti.

Programlarda deprem şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunurken, şehit yakınları mezarlara akın etti. Kabir ziyaretlerinde duygusal anlar yaşandı   17 Ağustos Deprem şehitlerini anma programı kapsamında, 17 Ağustos Deprem Şehitliğinde başlayan mezarlık ziyaretleri, akşam 17.30’a kadar devam etti. Gölcük 17 Ağustos mezarlığındaki programlarda deprem şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunurken şehit yakınları mezarlara akın etti. 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nde başlayan programa, depremde hayatlarını kaybedenlerin yakınları oldukça ilgi gösterdi. Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Daire Müdürleri ve depremde hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı.   Program ilk olarak Gölcük 17 Ağustos Şehitliğinde başladı. Şehitlikte düzenlenen törende Kuran-ı Kerim Tilavetini Gölcük İlçe Vaizi Adnan Yıldız ve Hocalar birlikte okudular.   Gölcük 17 Ağustos mezarlığında Duaların ardından mezarlığa geçilirken, depremde hayatını kaybedenlerin yakınları mezar ziyaretlerini gerçekleştirdi. 17 Ağustos Deprem şehitliğinde gerçekleştirilen programın ardından İhsaniye Deprem Şehitliği, Çiftlik Ulu camii’nde depremde hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua okundu. Daha sonra saat Değirmendere Şehitliğini ziyaret edildi. Daha sonra sırasıyla, Yazlık Asri Mezarlığı, Halıdere Merkez Camii’nde ve Ulaşlı Şehitliği ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu. Kabir ziyaretlerinde duygusal anlar yaşandı.    
Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği 17 Ağustos Deprem şehitlerini anma programı kapsamında, 17 Ağustos Deprem Şehitliğinde başlayan mezar ziyaretleri, akşam saat 17.30’a kadar devam etti.

Programlarda deprem şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunurken, şehit yakınları mezarlara akın etti. Kabir ziyaretlerinde duygusal anlar yaşandı

 

17 Ağustos Deprem şehitlerini anma programı kapsamında, 17 Ağustos Deprem Şehitliğinde başlayan mezarlık ziyaretleri, akşam 17.30’a kadar devam etti. Gölcük 17 Ağustos mezarlığındaki programlarda deprem şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunurken şehit yakınları mezarlara akın etti. 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nde başlayan programa, depremde hayatlarını kaybedenlerin yakınları oldukça ilgi gösterdi. Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Daire Müdürleri ve depremde hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı.

 

Program ilk olarak Gölcük 17 Ağustos Şehitliğinde başladı. Şehitlikte düzenlenen törende Kuran-ı Kerim Tilavetini Gölcük İlçe Vaizi Adnan Yıldız ve Hocalar birlikte okudular.

 

Gölcük 17 Ağustos mezarlığında Duaların ardından mezarlığa geçilirken, depremde hayatını kaybedenlerin yakınları mezar ziyaretlerini gerçekleştirdi. 17 Ağustos Deprem şehitliğinde gerçekleştirilen programın ardından İhsaniye Deprem Şehitliği, Çiftlik Ulu camii’nde depremde hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua okundu. Daha sonra saat Değirmendere Şehitliğini ziyaret edildi. Daha sonra sırasıyla, Yazlık Asri Mezarlığı, Halıdere Merkez Camii’nde ve Ulaşlı Şehitliği ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu. Kabir ziyaretlerinde duygusal anlar yaşandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.