LASTİK İŞ
ismail

DUALARIMIZ ASKERLERİMİZE

12.10.2019 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUALARIMIZ ASKERLERİMİZE

Gölcük Muş Dağarası Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kadın Kolları toplantısında Barış Pınarı Harekatı için desteklerini belirterek Allah ordumuzu muzaffer eylesin diyerek dualar okudular.

Gölcük Muş Dağarası Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kadın Kolları başkanı Hatice Albayrak ve yönetimi Aylık toplantısını Dernek binasında gerçekleştirdi. Bu aylık toplantı gündemi Barış Pınarı Harekatı oldu. Gerçekleşen toplantıya Dernek Başkanı Yusuf Kara, Gölcük Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer, Dernek Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak ve çok sayıda Dernek üyelerinden oluşan bayan üyeler katılım sağladılar. AMACIMIZ GÖLCÜK'E HİZMET ETMEK Toplantıda ilk konuşmayı yapan Gölcük Muş Dağarası Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Yusuf Kara; “öncelikle böyle önemli günde burada düzenlemiş olduğunuz toplantıda hep birlikte bir arada olmanızı gönülden tebrik ederim. Değerli bayan arkadaşlar, bu gün önemli gündür. Ordumuzun teröre karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Hareketinde bizim her konuda ordumuzun yanında olduğumuzu belirtiriz. Bu gün ordularımız için en önemli olan duadır. Duaya çok ihtiyacımız vardır. Değerli hanımlar burada en çok dikkat edilmesi gereken önemli bir husus daha ise birlik ve beraberliği en iyi şekilde sağlamaktır. Biz bu derneği kurarken Gölcükte bir şey almak için değil, Gölcük'e bir şey verebilmektir amacımız. Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi. ŞERİFE BACININ TORUNLARIYIZ Dernek Başkanı Hatice Albayrak; “değerli konuklarımız hepiniz hoş geldiniz. Bizler bu memleketin evlatları, Nene Hatun'un Şerife Bacı'nın torunlarıyız. Sınırda Savaşan Mehmetçiğimize Manevi Destek vermek için toplandık. Allah Mehmetçiğimize Güç kuvvet versin. Ordumuzu muzaffer elesin. Değerli konuklar, Mehmetçik bir fidandır onu dikmek gerek, Mehmetçik bir abidedir onu korumak gerek, Mehmetçik bir destandır onu okumak gerek diyerek  şu şekilde bir şiir okudu. Şiiri okuyan başkan Albayrak; “engin dağlarda Sedalınsın Mehmetçiğin gür sesi, korkutuyor zalimi bir bakışta gölgesi. Öğle bir mekandır ki Türklüğün simgesi” şeklinde okudu. HER ZAMAN ASKERİMİZİN YANINDAYIZ Kısa açıklama yapan Gölcük Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer; “öncelikle bu önemli gün ve toplantıda birlikte olmak için onur duydum. Bizler her zaman askerimizin yanındayız. Bu barış harekatında ordumuz büyük başarıya ulaşmasını yüze Allahtan dileri” dedi. Fahri Haner    
Gölcük Muş Dağarası Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kadın Kolları toplantısında Barış Pınarı Harekatı için desteklerini belirterek Allah ordumuzu muzaffer eylesin diyerek dualar okudular.

Gölcük Muş Dağarası Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kadın Kolları başkanı Hatice Albayrak ve yönetimi Aylık toplantısını Dernek binasında gerçekleştirdi. Bu aylık toplantı gündemi Barış Pınarı Harekatı oldu. Gerçekleşen toplantıya Dernek Başkanı Yusuf Kara, Gölcük Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer, Dernek Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak ve çok sayıda Dernek üyelerinden oluşan bayan üyeler katılım sağladılar.

AMACIMIZ GÖLCÜK'E HİZMET ETMEK
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Gölcük Muş Dağarası Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Yusuf Kara; “öncelikle böyle önemli günde burada düzenlemiş olduğunuz toplantıda hep birlikte bir arada olmanızı gönülden tebrik ederim. Değerli bayan arkadaşlar, bu gün önemli gündür. Ordumuzun teröre karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Hareketinde bizim her konuda ordumuzun yanında olduğumuzu belirtiriz. Bu gün ordularımız için en önemli olan duadır. Duaya çok ihtiyacımız vardır. Değerli hanımlar burada en çok dikkat edilmesi gereken önemli bir husus daha ise birlik ve beraberliği en iyi şekilde sağlamaktır. Biz bu derneği kurarken Gölcükte bir şey almak için değil, Gölcük'e bir şey verebilmektir amacımız. Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

ŞERİFE BACININ TORUNLARIYIZ
Dernek Başkanı Hatice Albayrak; “değerli konuklarımız hepiniz hoş geldiniz. Bizler bu memleketin evlatları, Nene Hatun'un Şerife Bacı'nın torunlarıyız. Sınırda Savaşan Mehmetçiğimize Manevi Destek vermek için toplandık. Allah Mehmetçiğimize Güç kuvvet versin. Ordumuzu muzaffer elesin. Değerli konuklar, Mehmetçik bir fidandır onu dikmek gerek, Mehmetçik bir abidedir onu korumak gerek, Mehmetçik bir destandır onu okumak gerek diyerek  şu şekilde bir şiir okudu.

Şiiri okuyan başkan Albayrak; “engin dağlarda Sedalınsın Mehmetçiğin gür sesi, korkutuyor zalimi bir bakışta gölgesi. Öğle bir mekandır ki Türklüğün simgesi” şeklinde okudu.

HER ZAMAN ASKERİMİZİN YANINDAYIZ
Kısa açıklama yapan Gölcük Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer; “öncelikle bu önemli gün ve toplantıda birlikte olmak için onur duydum. Bizler her zaman askerimizin yanındayız. Bu barış harekatında ordumuz büyük başarıya ulaşmasını yüze Allahtan dileri” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.