DÜĞÜN PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENDİ

04.12.2020 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DÜĞÜN PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENDİ

Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman’ın oğlu Talha Kahraman Betül Sezer’le 6 Aralık 2020 Pazar günü dünya evine gireceklerdi. Kısıtlamalardan dolayı düğün ileri bir tarihe ertelendi.

YASAKLARDAN DOLAYI ERTELENDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hafta yaptığı  açıklamada hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelmişti.  Sokağa çıkma yasağı nedeni ile Gölcük Belediyesi Başkan yardımcısı Kemal Kahraman ve ailesi, düğünlerini pandemi nedeniyle erteledi. Kemal Kahraman”İçinde bulunduğumuz bu zor süreci atlattıktan sonra, normalleşme sürecine girilince nikahımızı yapma kararı aldık. Her şeye rağmen nikah sosyal mesafe kurallarına uyularak kıyılabilinirdi. Ancak hafta içide 30 kişi ile sınırlı olduğu için ve kimsenin hayatını riske etmek istemedik. Nikahımız önümüzdeki yıla erteledik. Tüm akraba, eş dost ve sevenlerimize ilan olunur. Şunu da ilave etmek isterim ki, içinde bulunduğumuz zor şartlarda sosyal mesafeye, maske ve hijyene lütfen dikkat edelim” dedi.
Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman’ın oğlu Talha Kahraman Betül Sezer’le 6 Aralık 2020 Pazar günü dünya evine gireceklerdi. Kısıtlamalardan dolayı düğün ileri bir tarihe ertelendi.

YASAKLARDAN DOLAYI ERTELENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hafta yaptığı  açıklamada hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelmişti. 
Sokağa çıkma yasağı nedeni ile Gölcük Belediyesi Başkan yardımcısı Kemal Kahraman ve ailesi, düğünlerini pandemi nedeniyle erteledi. Kemal Kahraman”İçinde bulunduğumuz bu zor süreci atlattıktan sonra, normalleşme sürecine girilince nikahımızı yapma kararı aldık. Her şeye rağmen nikah sosyal mesafe kurallarına uyularak kıyılabilinirdi. Ancak hafta içide 30 kişi ile sınırlı olduğu için ve kimsenin hayatını riske etmek istemedik. Nikahımız önümüzdeki yıla erteledik. Tüm akraba, eş dost ve sevenlerimize ilan olunur. Şunu da ilave etmek isterim ki, içinde bulunduğumuz zor şartlarda sosyal mesafeye, maske ve hijyene lütfen dikkat edelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.