LASTİK İŞ
ismail

DUMAN EFE MENEMEN’DEN BİRİNCİ DÖNDÜ

Spor 01.06.2016 - 19:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMAN EFE MENEMEN’DEN BİRİNCİ DÖNDÜ

İzmir Menemen’de düzenlenen Geleneksel Rahvan At Yarışlarında, Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Tesisleri atlarından olan Duman efe adlı at 1. oldu.

Menemende düzenlenen yarışlarda deste boyda birinci olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in atı Duman efe’nin birincilik kupasını Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Sorumlusu Osman Kalyoncu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e hediye etti. Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Sorumlusu Osman Kalyoncu yanında getirdiği 1.lik  kupasıyla birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Osman Kalyoncu’yu  tebrik etti. Rahvan Yarışlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Ellibeş, “Gölcük Belediyesi olarak tüm branşlarda başarılı olmak istiyoruz. Salon sporları, Futbolun yanı sıra Geleneksel Rahvan At Yarışlarını da önemsiyoruz. Bu anlamda yaptığımız tesis halkımızın hizmetine sunuldu. Rahvan Yarışlarına büyük katkısı bulunan tesiste eğitim verdiğimiz atların yarışlarda elde ettiği başarılar bizi fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.
İzmir Menemen’de düzenlenen Geleneksel Rahvan At Yarışlarında, Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Tesisleri atlarından olan Duman efe adlı at 1. oldu.

Menemende düzenlenen yarışlarda deste boyda birinci olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in atı Duman efe’nin birincilik kupasını Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Sorumlusu Osman Kalyoncu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e hediye etti.


Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Sorumlusu Osman Kalyoncu yanında getirdiği 1.lik  kupasıyla birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Osman Kalyoncu’yu  tebrik etti. Rahvan Yarışlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Ellibeş, “Gölcük Belediyesi olarak tüm branşlarda başarılı olmak istiyoruz. Salon sporları, Futbolun yanı sıra Geleneksel Rahvan At Yarışlarını da önemsiyoruz. Bu anlamda yaptığımız tesis halkımızın hizmetine sunuldu. Rahvan Yarışlarına büyük katkısı bulunan tesiste eğitim verdiğimiz atların yarışlarda elde ettiği başarılar bizi fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.