DUMANDAN ETKİLENEN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

22.11.2018 - 20:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUMANDAN ETKİLENEN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

Dumandan etkilenen kediye itfaiye şefkati Yalı mahallesinde bir evde çıkan yangında dumanların arasından baygın olarak kurtarılan kedi, itfaiye ekipleri tarafından oksijen tüpüyle yapılan müdahale ile hayata döndürüldü.  Olay, Gölcük Yalı Mahallesi 1407 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katında bulunan evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlatırken, içeride bir kedinin mahsur kaldığı bilgisini aldı. Bir yandan alevlere müdahale eden ekipler, diğer yandan kediyi dumanların arasından baygın olarak kurtardı.Dışarı çıkartılan kedi, itfaiye ekiplerinin oksijen tüpüyle müdahale etmesi ile tekrar hayata döndürüldü. Ekipler, tarafından alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, dumandan etkilenen kedinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Dumandan etkilenen kediye itfaiye şefkati

Yalı mahallesinde bir evde çıkan yangında dumanların arasından baygın olarak kurtarılan kedi, itfaiye ekipleri tarafından oksijen tüpüyle yapılan müdahale ile hayata döndürüldü. 
Olay, Gölcük Yalı Mahallesi 1407 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katında bulunan evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlatırken, içeride bir kedinin mahsur kaldığı bilgisini aldı. Bir yandan alevlere müdahale eden ekipler, diğer yandan kediyi dumanların arasından baygın olarak kurtardı.Dışarı çıkartılan kedi, itfaiye ekiplerinin oksijen tüpüyle müdahale etmesi ile tekrar hayata döndürüldü. Ekipler, tarafından alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, dumandan etkilenen kedinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.