DUMLU “TEMAD AİLEM GİBİ”

Gündem 24.01.2019 - 15:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUMLU “TEMAD AİLEM GİBİ”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, İlçemizin sevilen isimlerinden, TEMAD’a her zaman maddi ve manevi destekte bulunan Ecz. Turan Dumlu’ya Onursal Üye Berat’ı takdim etti. Dumlu “TEMAD Türkiye genelinde olsun gerekse Kocaeli bölgesinde büyük ve saygın derneklerden biridir. TEMAD üyelerini eczaneyi açtığımdan beri gerçekten çok sevdim. Onların her bir ferdini ailemden biri olarak görüyorum” dedi.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi önemli bir etkinliğe imza attı. TEMAD’ın her zaman maddi ve manevi yanında olan Ecz. Turan Dumlu’ya Dernek Onursal Üye Berat’ı takdim edildi. GENEL MERKEZ ONAYLADI Dumlu için dernek lokalinde düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan TEMAD yöneticisi Erdoğan Köseoğlu onursal üyelik hakkında bilgiler verdi. Köseoğlu “Dernek organlarında görev yapan, derneğe başarılı hizmetleri geçen üyesine ve dernek üyesi olmamakla beraber maddi manevi destekte bulunan kişilere, şube yönetimi kurulu ve genel merkez yönetim kurulu kararı ile verilen onursal üyelik sıfatı kapsamında Eczacı Turan Dumlu’ya verdik. Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. ONURSAL ÜYE BERATI VERİLDİ TEMAD Gölcük Şubesi’nde gerçekleştirilen törende konuşma yapan Dernek Başkanı Bekir Tülü,  ‘Derneğimizin her zaman yanında olan değerli Turan Dumlu beyefendiye derneğimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisi gerçekten her zaman yanımızda yer almıştır. Genel Merkezimizin onayıyla  Sayın Turan Dumlu beyefendiye Onursal Üye Beratımızı takdim ediyoruz. Sizin gibi dostlarımız iyi ki var” diyerek konuşmasını tamamladı. 40 YIL ÖNCE GÖLCÜK’E YERLEŞTİM Eczacı Turan Dumlu “Bundan 40 yıl önce Gölcük’e yerleştim. O zamanlara rahmetli Turgut Müstecaplıoğlu başkandı. O zaman Gölcük gerçekten güzeldi. Öğlen tatillerinde, akşamları subaylarımız astsubaylarımız şehre dağıldığı zaman şehir gül bahçesi gibiydi. Ordumuza hizmet etmiş gerek subaylık gerekse astsubaylık en çok sevdiğim mesleklerden biridir. Sizler bu vatan topraklarını büyük özveriyle korudunuz. Kimi arkadaşlarınız şehit oldu, gazi oldu.  Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize Allah’tan şifalar diliyorum” dedi. TEMAD AİLEM GİBİ Dumlu; “TEMAD Türkiye genelinde olsun gerekse Kocaeli bölgesinde büyük ve saygın derneklerden biridir. TEMAD’ın her bir üyesi okumuş, kültürlü, Türkiye’de ve Dünya’da olup bitenleri takip eden çok değerli insanlardan oluşmaktadır. TEMAD üyelerini eczaneyi açtığımdan beri gerçekten çok sevdim. Onların her bir ferdini ailemden biri olarak görüyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Gerek milletvekilliği adaylığım gerekse 2014 yılında ki belediye başkan adaylığı döneminde en büyük desteği yine TEMAD üyelerinden aldım” diye belirtti. HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM Çok ufak tefek maddi desteklerimiz olmuştur. Önemli olan bizim birbirimizi sevmemiz. Sizlerden her zaman pozitif enerji alıyorum. Maddi ve manevi yönden her zaman emrinizdeyim. Sivil olarak daha önce üye olmuştum. Başkanımız genel merkezden üyeliğimizi onaylatmış. Bugün bana vermiş oldukları bu onursal belge benim için çok kıymetlidir. Onu iş yerimin en güzel yerinde saklayacağım. Beni bu aileye kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmaların ardından TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Onursal Üye Beratını Ecz. Turan Dumlu’ya takdim ederek, teşekkürlerini ifade etti. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, İlçemizin sevilen isimlerinden, TEMAD’a her zaman maddi ve manevi destekte bulunan Ecz. Turan Dumlu’ya Onursal Üye Berat’ı takdim etti. Dumlu “TEMAD Türkiye genelinde olsun gerekse Kocaeli bölgesinde büyük ve saygın derneklerden biridir. TEMAD üyelerini eczaneyi açtığımdan beri gerçekten çok sevdim. Onların her bir ferdini ailemden biri olarak görüyorum” dedi.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi önemli bir etkinliğe imza attı. TEMAD’ın her zaman maddi ve manevi yanında olan Ecz. Turan Dumlu’ya Dernek Onursal Üye Berat’ı takdim edildi.

GENEL MERKEZ ONAYLADI
Dumlu için dernek lokalinde düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan TEMAD yöneticisi Erdoğan Köseoğlu onursal üyelik hakkında bilgiler verdi. Köseoğlu “Dernek organlarında görev yapan, derneğe başarılı hizmetleri geçen üyesine ve dernek üyesi olmamakla beraber maddi manevi destekte bulunan kişilere, şube yönetimi kurulu ve genel merkez yönetim kurulu kararı ile verilen onursal üyelik sıfatı kapsamında Eczacı Turan Dumlu’ya verdik. Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ONURSAL ÜYE BERATI VERİLDİ
TEMAD Gölcük Şubesi’nde gerçekleştirilen törende konuşma yapan Dernek Başkanı Bekir Tülü,  ‘Derneğimizin her zaman yanında olan değerli Turan Dumlu beyefendiye derneğimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisi gerçekten her zaman yanımızda yer almıştır. Genel Merkezimizin onayıyla  Sayın Turan Dumlu beyefendiye Onursal Üye Beratımızı takdim ediyoruz. Sizin gibi dostlarımız iyi ki var” diyerek konuşmasını tamamladı.

40 YIL ÖNCE GÖLCÜK’E YERLEŞTİM
Eczacı Turan Dumlu “Bundan 40 yıl önce Gölcük’e yerleştim. O zamanlara rahmetli Turgut Müstecaplıoğlu başkandı. O zaman Gölcük gerçekten güzeldi. Öğlen tatillerinde, akşamları subaylarımız astsubaylarımız şehre dağıldığı zaman şehir gül bahçesi gibiydi. Ordumuza hizmet etmiş gerek subaylık gerekse astsubaylık en çok sevdiğim mesleklerden biridir. Sizler bu vatan topraklarını büyük özveriyle korudunuz. Kimi arkadaşlarınız şehit oldu, gazi oldu.  Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.

TEMAD AİLEM GİBİ
Dumlu; “TEMAD Türkiye genelinde olsun gerekse Kocaeli bölgesinde büyük ve saygın derneklerden biridir. TEMAD’ın her bir üyesi okumuş, kültürlü, Türkiye’de ve Dünya’da olup bitenleri takip eden çok değerli insanlardan oluşmaktadır. TEMAD üyelerini eczaneyi açtığımdan beri gerçekten çok sevdim. Onların her bir ferdini ailemden biri olarak görüyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Gerek milletvekilliği adaylığım gerekse 2014 yılında ki belediye başkan adaylığı döneminde en büyük desteği yine TEMAD üyelerinden aldım” diye belirtti.

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM
Çok ufak tefek maddi desteklerimiz olmuştur. Önemli olan bizim birbirimizi sevmemiz. Sizlerden her zaman pozitif enerji alıyorum. Maddi ve manevi yönden her zaman emrinizdeyim. Sivil olarak daha önce üye olmuştum. Başkanımız genel merkezden üyeliğimizi onaylatmış. Bugün bana vermiş oldukları bu onursal belge benim için çok kıymetlidir. Onu iş yerimin en güzel yerinde saklayacağım. Beni bu aileye kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Onursal Üye Beratını Ecz. Turan Dumlu’ya takdim ederek, teşekkürlerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.