DUMLU'YA EŞİNDEN KIRMZI KART !

Asayiş 02.10.2018 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUMLU'YA EŞİNDEN KIRMZI KART !

CHP'de yerel seçimler de aday olması için üzerinde büyük baskı kurulan Eczacı Turan Dumlu'ya eşinden kırmızı kart geldi.

Uzun süredir yeniden aday olması için çeşitli çevrelerce görüşülen Eczacı Turan Dumlu, " Aday ol" diyerek kendisine gelen partililere " Hayır" yanıtını vermişti. Geçtiğimiz hafta içinde bir grup CHP'li kadın üye Dumlu'nun eşine telefonla ulaşarak kendikerine ziyaret etmek istediklerini belirttiler. Dumlu'nun eşinden "Buyrun gelin ama konu Turan Beyin adaylığı için ise hiç zahmet etmeyin .Biz o defteri kapattık" yanıtını verdiği öğrenidi.
CHP'de yerel seçimler de aday olması için üzerinde büyük baskı kurulan Eczacı Turan Dumlu'ya eşinden kırmızı kart geldi.

Uzun süredir yeniden aday olması için çeşitli çevrelerce görüşülen Eczacı Turan Dumlu, " Aday ol" diyerek kendisine gelen partililere " Hayır" yanıtını vermişti.

Geçtiğimiz hafta içinde bir grup CHP'li kadın üye Dumlu'nun eşine telefonla ulaşarak kendikerine ziyaret etmek istediklerini belirttiler. Dumlu'nun eşinden "Buyrun gelin ama konu Turan Beyin adaylığı için ise hiç zahmet etmeyin .Biz o defteri kapattık" yanıtını verdiği öğrenidi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.