DUMLU KENDİNDEN EMİN

Asayiş 13.08.2013 - 10:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU KENDİNDEN EMİN

CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Gazetemizin sorumlu yazı işleri Müdürü Ersin Akboyun'u ziyaret etti.

CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Gazetemizin sorumlu yazı işleri Müdürü Ersin Akboyun'u ziyaret ederek bayramını kutladı. Dumlu “Bayram tatili bitti. Yerel seçim için çalışmalara başlayacağız. Şuan eczaneme gelen partili partisiz herkes aday adayı olduğum için teşekkür ediyor. Halkımızın bu kadar memnun olması beni de memnun ediyor.Her gelen ziyaretçilerin Gölcük'ün sorunları hakkında düşüncelerini dinliyorum.Ziyaretçilerimin şikayetlerini notlar alarak sorunların çözümüne katkı koymak adına neler yapılabilir,nasıl sorunlar çözülür bu konuda aday olduğumda dersimi çalışmış ve sorunlara çözüm bulmuş olacağım.Gölcük halkının güvenine mazhar olmak için elimden geleni yapacağım,onlar Turan Dumluya inanıyor,güveniyorlar 29 Mart'tan sonra parti rozetimi bir kenara bırakıp Gölcük halkının hizmetine koşacağım.Amacım kimseyi ötekileştirmeden bütünlüğü sağlamak,Gölcük büyüyen, gelişen bir kent amacına ve misyonuna uygun bir Belediye olabilmek adına Gölcük halkıyla beraber Gölcük Belediyesini yöneteceğiz"dedi. Akboyun yapılan ziyaretten dolayı Dumlu'ya teşekkür etti.
CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Gazetemizin sorumlu yazı işleri Müdürü Ersin Akboyun'u ziyaret etti.
CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Gazetemizin sorumlu yazı işleri Müdürü Ersin Akboyun'u ziyaret ederek bayramını kutladı. Dumlu “Bayram tatili bitti. Yerel seçim için çalışmalara başlayacağız. Şuan eczaneme gelen partili partisiz herkes aday adayı olduğum için teşekkür ediyor. Halkımızın bu kadar memnun olması beni de memnun ediyor.Her gelen ziyaretçilerin Gölcük'ün sorunları hakkında düşüncelerini dinliyorum.Ziyaretçilerimin şikayetlerini notlar alarak sorunların çözümüne katkı koymak adına neler yapılabilir,nasıl sorunlar çözülür bu konuda aday olduğumda dersimi çalışmış ve sorunlara çözüm bulmuş olacağım.Gölcük halkının güvenine mazhar olmak için elimden geleni yapacağım,onlar Turan Dumluya inanıyor,güveniyorlar 29 Mart'tan sonra parti rozetimi bir kenara bırakıp Gölcük halkının hizmetine koşacağım.Amacım kimseyi ötekileştirmeden bütünlüğü sağlamak,Gölcük büyüyen, gelişen bir kent amacına ve misyonuna uygun bir Belediye olabilmek adına Gölcük halkıyla beraber Gölcük Belediyesini yöneteceğiz"dedi.
Akboyun yapılan ziyaretten dolayı Dumlu'ya teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.