DUMLU SENDİKALARIN SESİ OLACAĞIZ

Eğitim 03.04.2015 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU SENDİKALARIN SESİ OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de destek istedi Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de destek istedi   “TAŞERON İŞÇİLİĞİ İLE  MÜCADELE EDECEĞİM” 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı ve Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, dün Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem geçtiğimiz hafta yapılan Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinden dolayı “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu, hem de destek istedi. Başkan Şener’in makamında gerçekleşen buluşmada, Vekil aday adayı Dumlu, Şener’e vekil seçilmesi durumunda, taşeron işçiliğinin kalkması ile mücadele edeceğinin altını çizerek, bütün işçilerin kadrolu ve sendikalı olması için gerekli çalışmaları yapacağının sözünü verdi.   “SENDİKALARIN SESİ OLACAĞIZ”  Vekil aday adayı Dumlu, daha sonra “İşçi sendikaları gerçekten ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu anlamda işçi sendikalarını çok önemsiyorum. Bundan böyle Türk Metal Sendikası başta olmak üzere, bütün sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının sesi olacağım. İşçi sağlığı ve işçi güvenliğinin daha sağlıklı bir şekilde uygulanmasının takipçisi olacağım” diyerek, Şener’e bu konuda garanti verdi.   “SIRALAMADAN UMUTLUYUM” Dumlu, “7 Haziran Genel Seçimlerinde bu kez umutluyum. İlk üç içinde yer alacağıma dair inancım var. Gerçi siyasette her an her şey değişebilir. Siyasette 24 saat bile çok uzun bir zaman dilimi. İnşallah Salı günü açıklanacak olan Kocaeli Milletvekili adaylığı sıralamasında, Genel Merkezimizin iyi bir sırlama yapmasını bekliyorum. Çünkü Gölcük ve çevre halkı, Gölcük ve çevre ilçelerini temsilen bir milletvekilinin çıkması, bölge halkı için büyük bir avantaj olacaktır” diyerek konuşmasını tamamladı.   “DUMLU İSMİNE SICAK BAKIYORUZ” Dumlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Turan Dumlu isminin Gölcük’le özdeşleştiğini belirterek, Turan Dumlu ismine sıcak baktıklarını söyledi. Dumlu’nun partisinin kendileri için önemli olmadığını belirten Başkan Şener, Dumlu’nun milletvekili olmasının Gölcük’e çok şeyler kazandıracağını kaydetti. “Seçilmesi halinde, benim Dumlu’dan ricam, yapılandırmaların işçiler için de uygulanması ve vergi yükünün azaltılmasıdır” diyen Başkan Şener, “Çünkü vergiler işçilerin sırtında âdeta bir kambur. Vergilerin altında eziliyoruz” diyerek bu konudaki sıkıntılarını dile getirdi.    
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de destek istedi Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de destek istedi

 

“TAŞERON İŞÇİLİĞİ İLE  MÜCADELE EDECEĞİM”

7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı ve Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında, dün Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret ederek, hem geçtiğimiz hafta yapılan Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinden dolayı “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu, hem de destek istedi. Başkan Şener’in makamında gerçekleşen buluşmada, Vekil aday adayı Dumlu, Şener’e vekil seçilmesi durumunda, taşeron işçiliğinin kalkması ile mücadele edeceğinin altını çizerek, bütün işçilerin kadrolu ve sendikalı olması için gerekli çalışmaları yapacağının sözünü verdi.

 

“SENDİKALARIN SESİ OLACAĞIZ” 

Vekil aday adayı Dumlu, daha sonra “İşçi sendikaları gerçekten ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu anlamda işçi sendikalarını çok önemsiyorum. Bundan böyle Türk Metal Sendikası başta olmak üzere, bütün sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının sesi olacağım. İşçi sağlığı ve işçi güvenliğinin daha sağlıklı bir şekilde uygulanmasının takipçisi olacağım” diyerek, Şener’e bu konuda garanti verdi.

 

“SIRALAMADAN UMUTLUYUM”

Dumlu, “7 Haziran Genel Seçimlerinde bu kez umutluyum. İlk üç içinde yer alacağıma dair inancım var. Gerçi siyasette her an her şey değişebilir. Siyasette 24 saat bile çok uzun bir zaman dilimi. İnşallah Salı günü açıklanacak olan Kocaeli Milletvekili adaylığı sıralamasında, Genel Merkezimizin iyi bir sırlama yapmasını bekliyorum. Çünkü Gölcük ve çevre halkı, Gölcük ve çevre ilçelerini temsilen bir milletvekilinin çıkması, bölge halkı için büyük bir avantaj olacaktır” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

“DUMLU İSMİNE SICAK BAKIYORUZ”

Dumlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Turan Dumlu isminin Gölcük’le özdeşleştiğini belirterek, Turan Dumlu ismine sıcak baktıklarını söyledi. Dumlu’nun partisinin kendileri için önemli olmadığını belirten Başkan Şener, Dumlu’nun milletvekili olmasının Gölcük’e çok şeyler kazandıracağını kaydetti. “Seçilmesi halinde, benim Dumlu’dan ricam, yapılandırmaların işçiler için de uygulanması ve vergi yükünün azaltılmasıdır” diyen Başkan Şener, “Çünkü vergiler işçilerin sırtında âdeta bir kambur. Vergilerin altında eziliyoruz” diyerek bu konudaki sıkıntılarını dile getirdi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.