LASTİK İŞ
ismail

DUMLU Yola Çıktı...

Asayiş 31.07.2013 - 01:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU Yola Çıktı...

Eczacı Turan Dumlu Cumhuriyet Hhalk Partisi'nden belediye başkan aday adaylığını parti binası önünde yoğun katılımla yaptı. Dumlu “36 yıllık hasreti bitirmek. Gölcük halkına vefa borcumu ödemek için adayım” dedi.   Eczacı Turan Dumlu CHP belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yoğun katılımla ilçe başkanı İsmet İşeri'ye verdi.   KAZANAN İLÇE BAŞKANI OLACAĞIM CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri,, uran dumlu'nun aday adaylığı başvurusu sırasında yaptığı konuşmada aday olmayacağının altını çizdi. İşeri “Beim için aday olacak sözleri ilçede ve basında konuşuldu. Ben İlçe başkanı olduğumda Belediyeyi kazanan ilçe başkanı olmak istediğimi söyledim. 36 yıldır sosyal belediyecilik yapılmadı. Gençlik kolları başkanımız bile yaşı yetmiyor kaybettiğimiz döneme. Daha ömce değerli siyasetçi oğlu Fatrettin Büyükoğlu aday adaylığı başvurusunu yaptı. Bu günde Turan Dumlu aday adaylığı başvurusunu yapıyor. Bu sayı daha da arta bilir. Ancak iki arkadaşımızlada görüştüm hangisi aday adaylığı sürecini kaybederse adayımızla birlikte yürüyecek”dedi.   2014 30 MART'TA BELEDİYE BİZİM 30 Mart'ta gölcük belediyesinin sosyal belediyeye geçeceğiBelediye parasını Birkaç esnaf değil tüm esnafımız kazanaca. Bir parti ayrımı yapmayacağız. Ben doğduğum günden beri CHP'liyim. 30 yıldır Gölcük'teyim siyasetin her alanında bulundum”dedi.   BEN ANADOLUYUM Kendisini türkiye mozağiğine benzeten Dumlu “Biz, akdeniz, karadeniz, ege, marmara, doğu ayrımı yapmıyoruz. Ben hepsiyim. Ben adadoluyum. Gölcük bir mozaik ve her yerden insanlar yaşıyor. Biz belediyede hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağız” dedi.   BASKILARA DAYANAMADIM Genel seçimlerde siyaset hayatını noktaladığını belirten Dumlu “Genel seçimlerde ben siyaseti bıraktığımı söyledim. Ancak Partili partisiz herkes belediye başkanı olmam konusunda ağır baskı yaptı. Gölcük halkı beni 20 yıldır vergi rekortmeni yaptı. Bende vefa borcumu ödemek için aday adayı oldum”dedi.   ÖN SEÇİM OLSUN Kısa sürede gelişen aday adaylığı için bir çok partilisiyle görüşemediğini belirten Dumlu “Kısa sürede aday adaylığı için karar verdim. Partililerimizin bir çoğu ile görüşemedim. Aday adaylığı sürecinde ön seçim yapılır ve partililerimin çoğunluğu benim için evet derse dahada mutlu olurum. Değerli dostum Fahretin büyükoğlu aday adayı olmadan önce bana geldi. Aday olmayacağımı söyledim. Kendisine maddi manevi destek vereceğimi söyedim. Ancak partililerim ve partimizin üyesi bile olmayan çok kişiden istek gelince aday oldum”dedi.   Konuşmanın ardından turan dumlu, başvuru dilekçesini İlçe Başkanı İsmet İşeri'ye verdi.

Eczacı Turan Dumlu Cumhuriyet Hhalk Partisi'nden belediye başkan aday adaylığını parti binası önünde yoğun katılımla yaptı. Dumlu “36 yıllık hasreti bitirmek. Gölcük halkına vefa borcumu ödemek için adayım” dedi.

 

Eczacı Turan Dumlu CHP belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yoğun katılımla ilçe başkanı İsmet İşeri'ye verdi.

 

KAZANAN İLÇE BAŞKANI OLACAĞIM

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri,, uran dumlu'nun aday adaylığı başvurusu sırasında yaptığı konuşmada aday olmayacağının altını çizdi. İşeri “Beim için aday olacak sözleri ilçede ve basında konuşuldu. Ben İlçe başkanı olduğumda Belediyeyi kazanan ilçe başkanı olmak istediğimi söyledim. 36 yıldır sosyal belediyecilik yapılmadı. Gençlik kolları başkanımız bile yaşı yetmiyor kaybettiğimiz döneme. Daha ömce değerli siyasetçi oğlu Fatrettin Büyükoğlu aday adaylığı başvurusunu yaptı. Bu günde Turan Dumlu aday adaylığı başvurusunu yapıyor. Bu sayı daha da arta bilir. Ancak iki arkadaşımızlada görüştüm hangisi aday adaylığı sürecini kaybederse adayımızla birlikte yürüyecek”dedi.

 

2014 30 MART'TA BELEDİYE BİZİM

30 Mart'ta gölcük belediyesinin sosyal belediyeye geçeceğiBelediye parasını Birkaç esnaf değil tüm esnafımız kazanaca. Bir parti ayrımı yapmayacağız. Ben doğduğum günden beri CHP'liyim. 30 yıldır Gölcük'teyim siyasetin her alanında bulundum”dedi.

 

BEN ANADOLUYUM

Kendisini türkiye mozağiğine benzeten Dumlu “Biz, akdeniz, karadeniz, ege, marmara, doğu ayrımı yapmıyoruz. Ben hepsiyim. Ben adadoluyum. Gölcük bir mozaik ve her yerden insanlar yaşıyor. Biz belediyede hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağız” dedi.

 

BASKILARA DAYANAMADIM

Genel seçimlerde siyaset hayatını noktaladığını belirten Dumlu “Genel seçimlerde ben siyaseti bıraktığımı söyledim. Ancak Partili partisiz herkes belediye başkanı olmam konusunda ağır baskı yaptı. Gölcük halkı beni 20 yıldır vergi rekortmeni yaptı. Bende vefa borcumu ödemek için aday adayı oldum”dedi.

 

ÖN SEÇİM OLSUN

Kısa sürede gelişen aday adaylığı için bir çok partilisiyle görüşemediğini belirten Dumlu “Kısa sürede aday adaylığı için karar verdim. Partililerimizin bir çoğu ile görüşemedim. Aday adaylığı sürecinde ön seçim yapılır ve partililerimin çoğunluğu benim için evet derse dahada mutlu olurum. Değerli dostum Fahretin büyükoğlu aday adayı olmadan önce bana geldi. Aday olmayacağımı söyledim. Kendisine maddi manevi destek vereceğimi söyedim. Ancak partililerim ve partimizin üyesi bile olmayan çok kişiden istek gelince aday oldum”dedi.

 

Konuşmanın ardından turan dumlu, başvuru dilekçesini İlçe Başkanı İsmet İşeri'ye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.