LASTİK İŞ
ismail

DUMLU"GÖLCÜK'Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Asayiş 19.12.2013 - 23:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU"GÖLCÜK'Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu ilçemizin en büyük derneklerinden biri olan TEMAD' ı ziyaret etti. Dumlu “Sizlerin yardımıyla Gölcük'ü Gölcüklülerle yöneteceğiz”dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri halıderede bulunan taş ocakları için “Hukuk Kanun tanımayan iktidar var”dedi. CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP yönetimi TEMAD başkanı Bekir Tülü ve TEMAD üyelerini ziyaret ettiler. İŞERİ:ÇOK İDDİALIYIZ CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri Ülke gündemi bomba gibi düşen yolsuzluk olaylarına değindi. İşeri “Ülkemiz son günlerde yolsuzluk olayları ile sallanıyor. Umarız söylenen rakamlar doğru değildir. Son yolsuzluk dosyası ile Ülkemiz büyük bir itibar kaybetti. Yerel seçimlerde Gölcük ve Kocaeli'de çok iddialıyız. Partmizin yaptığı ön seçimle çıkan adaylarımızla bereber yerelde ve genelde iktidar olamk için çalışıyoruz. Türkiye'ye örnek bir Derneksiniz.  Siyasi görüşleriniz farklı olabilir. Ona saygı duyuyoruz. Yerel seçimlerde oy kişiye özel verilir. 30 Marta hep birlikte belediyeyi alacağız” dedi. BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu “30 yıldır burada yaşıyorum. Bir çoğunuzla eski dostluğumuz var. TEMAD'ın gönüllü üyesiyim. Kültür seviyesi yüksek bir derneksiniz. Sizlerin yeri bende başka. Belediyeyi aldığımda Eczanede ki dostluğumuz belediyede devam edecek. Sosyal ve Kültürel seviyesi çok yüksek bir belediye yapacağız. Yüzelli bin nüfuslu güzel bir kentte yaşıyoruz. Donanmanın olması büyük şans ama ilişkilerimizmalesef zayıf. Biz beleidyeyi alınca ilişkilerimizi güçlendireceğiz. Akşam sekizden sonra sokaklarda başı boş köpeklerden başka hiç Bir şey yok. İlçede insanların aileleri ile oturacakları yerler yok. Biz Gölcük'ü Gölcüklülerle yöneteceğiz. Projelerimizi halkımızla beraber yapacağız. Belediye herkesin belediyesi olacak. Şu an Belediye AKP'nin belediyesi kendilerinden olmayan kimse yok belediyede. Biz tüm insanlara ve tüm düşüncelere saygı duyuyoruz. Beleidye herkesin belediyesi olacak. Onun için sizlerden destek istiyoruz”dedi.   MADEN OCAĞI NE OLACAK Halıdere'de oturan Nafi Ertaş, Halıdere'de bulunan taş ocağının ne zaman kaldırılacağını sordu. Ertaş “Halıdere'de çamur ve tozdan oturamıyoruz. As Elmaslara ait taş ocağı yollarımızı ve Halıdere'yi mahvetmeye devam ediyor. Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nada sordum. 2014 Eylül ayında nalşamasının biteceğini belirtti. Ak partinin yerine hiç kimse Bir şey yapamıyor. Halkta kalmasını istemiyor ama korkuyor“ dedi.   HUKUK DİNLEMEYEN İKTİDAR VAR CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Hukuk dinlemeyen bir iktidarın olduğunu belirtti. İşeri “Bu konuyla Milletvekilimiz Haydar Akar yakından ilgilendi. Belediye Meclis Üyelerimizi İl genel meclis üyelerimiz dosya hazırladı. Vali beye teslim etti. Ancak Hukuk, kanun tanımıyan bir iktidar var. Sonuçlandırmıyorlar" dedi..
CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu ilçemizin en büyük derneklerinden biri olan TEMAD' ı ziyaret etti. Dumlu “Sizlerin yardımıyla Gölcük'ü Gölcüklülerle yöneteceğiz”dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri halıderede bulunan taş ocakları için “Hukuk Kanun tanımayan iktidar var”dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP yönetimi TEMAD başkanı Bekir Tülü ve TEMAD üyelerini ziyaret ettiler.

İŞERİ:ÇOK İDDİALIYIZ

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri Ülke gündemi bomba gibi düşen yolsuzluk olaylarına değindi. İşeri “Ülkemiz son günlerde yolsuzluk olayları ile sallanıyor. Umarız söylenen rakamlar doğru değildir. Son yolsuzluk dosyası ile Ülkemiz büyük bir itibar kaybetti. Yerel seçimlerde Gölcük ve Kocaeli'de çok iddialıyız. Partmizin yaptığı ön seçimle çıkan adaylarımızla bereber yerelde ve genelde iktidar olamk için çalışıyoruz. Türkiye'ye örnek bir Derneksiniz.  Siyasi görüşleriniz farklı olabilir. Ona saygı duyuyoruz. Yerel seçimlerde oy kişiye özel verilir. 30 Marta hep birlikte belediyeyi alacağız” dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu “30 yıldır burada yaşıyorum. Bir çoğunuzla eski dostluğumuz var. TEMAD'ın gönüllü üyesiyim. Kültür seviyesi yüksek bir derneksiniz. Sizlerin yeri bende başka. Belediyeyi aldığımda Eczanede ki dostluğumuz belediyede devam edecek. Sosyal ve Kültürel seviyesi çok yüksek bir belediye yapacağız. Yüzelli bin nüfuslu güzel bir kentte yaşıyoruz. Donanmanın olması büyük şans ama ilişkilerimizmalesef zayıf. Biz beleidyeyi alınca ilişkilerimizi güçlendireceğiz. Akşam sekizden sonra sokaklarda başı boş köpeklerden başka hiç Bir şey yok. İlçede insanların aileleri ile oturacakları yerler yok. Biz Gölcük'ü Gölcüklülerle yöneteceğiz. Projelerimizi halkımızla beraber yapacağız. Belediye herkesin belediyesi olacak. Şu an Belediye AKP'nin belediyesi kendilerinden olmayan kimse yok belediyede. Biz tüm insanlara ve tüm düşüncelere saygı duyuyoruz. Beleidye herkesin belediyesi olacak. Onun için sizlerden destek istiyoruz”dedi.

 

MADEN OCAĞI NE OLACAK

Halıdere'de oturan Nafi Ertaş, Halıdere'de bulunan taş ocağının ne zaman kaldırılacağını sordu. Ertaş “Halıdere'de çamur ve tozdan oturamıyoruz. As Elmaslara ait taş ocağı yollarımızı ve Halıdere'yi mahvetmeye devam ediyor. Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nada sordum. 2014 Eylül ayında nalşamasının biteceğini belirtti. Ak partinin yerine hiç kimse Bir şey yapamıyor. Halkta kalmasını istemiyor ama korkuyor“ dedi.

 

HUKUK DİNLEMEYEN İKTİDAR VAR

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Hukuk dinlemeyen bir iktidarın olduğunu belirtti. İşeri “Bu konuyla Milletvekilimiz Haydar Akar yakından ilgilendi. Belediye Meclis Üyelerimizi İl genel meclis üyelerimiz dosya hazırladı. Vali beye teslim etti. Ancak Hukuk, kanun tanımıyan bir iktidar var. Sonuçlandırmıyorlar" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.