DUMLU"ÖRGÜT DESTEK VERİRSE ADAY OLURUM"

Asayiş 05.01.2015 - 20:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU"ÖRGÜT DESTEK VERİRSE ADAY OLURUM"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli ismi Turan Dumlu milletvekilliği adaylığına yeşil ışık yaktı. Dumlu İlçe örgütünün kendisine tam destek vermesi halinde aday adayı olacağını söyledi. Dumlu "İlçe örgütünün yüzde 80'i destek olduğunu göstermeli" dedi.

Turan Dumlu Milletvekili adayı adayı olması için Partinin tam destek vermesi gerekiyor dedi.  KENDİMİ BİR KEZ DAHA ATEŞE ATMAM Daha önce milletvekili adayı olan Turan Dumlu milletvekilliği listesinde 3. sıradan 6. sıraya alınmış. Kendisine yapılan bu haksızlığı kabullenemeyen Dumlu milletvekilliği adaylığında geri çekilmişti. Dumlu Gölcük ve Kocaeli halkının kendisine bir kez daha aday olması konusunda baskı yaptığını belirterek ilçe örgütünden destek görmesi halinde bir kez daha aday olacağını belirtti. Dumlu  " Eğer İlçe Örgütü bana destek olacağına söz verirse aday adayı olmayı düşünüyorum. Ön seçimde şansım doğacaksa aday olurum. Bir aylık sürede değerlendirme yapacağım. Diğer ilçe örgütlerimizi  ziyaret edeceğim. Diğer İlçelerde destek sözü verirse son bir kez aday olacağım. Eğer bu şansı kendimde göremezsem aktif politikaya kesinlikle son vereceğim. Bir daha da hiç bir yerde adaylığım söz konusu olamaz” dedi. İLÇE BAŞKANI TAM DESTEK OLMALI Dumlu “Benim için Gölcük önemli. Gölcük İlçe örgütüm beni desteklemezse aday olmamın bir anlamı yok. Seçim zamanı geldi çevremden, halktan ve basından baskı var. Onlardan bir değerlendirme yapmak için zaman istedim. Bu sefer kendimi ateşe atmak istemiyorum. Bir kez aday oldum ve nasip olmadı. Bir daha kaybetmek istemiyorum. Adım sadece ön seçimde olsun istemiyorum. Bu zamanda kadar girdiğim tüm ön seçimleri kazandım ama liste de seçilebilir yerde olamadım. İlçe örgütünün desteği benim için önemli. Nasıl ilçe başkanımız Yalçın Kuşkan'a destek sözü verdiyse, bende bu ilçenin aday adayı olarak kendisinden tam destek sözü almak istiyorum" dedi.   SIRALAMA ÖNEMLİ DEĞİL Bir önceki Genel seçimde son dakika arka sıraya atılmasıyla adaylıktan çekilen Dumlu “Benim için sıralama önemli değil. Geçen seçimde benbirinci sıradan üçüncü sıraya alındım. Eşime dostuma üçüncü sıradan adayım dedim. Basında haberi çıktı. Hurşit Güneş’in beni istememesi sonucu gece ikide altıncı sıraya alındım. Ben bana yapılan haksızlık nedeni ile adaylıktan çekildi. Sıralamada altıda çıksaydım çekilemezdim. ANKARA’DA GÖLCÜK’Ü TEMSİL EDECEĞİM Aday olması halinde milletvekili seçileceğini belirten Dumlu “ Seçilebilecek sırada olmam halinde Milletvekili olduğumda Ankara’da Gölcük’ü destekleyeceğim. Uzun yıllardır Gölcük’ü Ankara’da temsil eden hiçbir partiden Milletvekilimiz olmadı. Gölcük, Başiskele, Karamürsel’i temsil edecek bir milletvekiline ihtiyacı var” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli ismi Turan Dumlu milletvekilliği adaylığına yeşil ışık yaktı. Dumlu İlçe örgütünün kendisine tam destek vermesi halinde aday adayı olacağını söyledi. Dumlu "İlçe örgütünün yüzde 80'i destek olduğunu göstermeli" dedi.

Turan Dumlu Milletvekili adayı adayı olması için Partinin tam destek vermesi gerekiyor dedi.

 KENDİMİ BİR KEZ DAHA ATEŞE ATMAM

Daha önce milletvekili adayı olan Turan Dumlu milletvekilliği listesinde 3. sıradan 6. sıraya alınmış. Kendisine yapılan bu haksızlığı kabullenemeyen Dumlu milletvekilliği adaylığında geri çekilmişti. Dumlu Gölcük ve Kocaeli halkının kendisine bir kez daha aday olması konusunda baskı yaptığını belirterek ilçe örgütünden destek görmesi halinde bir kez daha aday olacağını belirtti.

Dumlu  " Eğer İlçe Örgütü bana destek olacağına söz verirse aday adayı olmayı düşünüyorum. Ön seçimde şansım doğacaksa aday olurum. Bir aylık sürede değerlendirme yapacağım. Diğer ilçe örgütlerimizi  ziyaret edeceğim. Diğer İlçelerde destek sözü verirse son bir kez aday olacağım. Eğer bu şansı kendimde göremezsem aktif politikaya kesinlikle son vereceğim. Bir daha da hiç bir yerde adaylığım söz konusu olamaz” dedi.

İLÇE BAŞKANI TAM DESTEK OLMALI

Dumlu “Benim için Gölcük önemli. Gölcük İlçe örgütüm beni desteklemezse aday olmamın bir anlamı yok. Seçim zamanı geldi çevremden, halktan ve basından baskı var. Onlardan bir değerlendirme yapmak için zaman istedim. Bu sefer kendimi ateşe atmak istemiyorum. Bir kez aday oldum ve nasip olmadı. Bir daha kaybetmek istemiyorum. Adım sadece ön seçimde olsun istemiyorum. Bu zamanda kadar girdiğim tüm ön seçimleri kazandım ama liste de seçilebilir yerde olamadım. İlçe örgütünün desteği benim için önemli. Nasıl ilçe başkanımız Yalçın Kuşkan'a destek sözü verdiyse, bende bu ilçenin aday adayı olarak kendisinden tam destek sözü almak istiyorum" dedi.

 

SIRALAMA ÖNEMLİ DEĞİL

Bir önceki Genel seçimde son dakika arka sıraya atılmasıyla adaylıktan çekilen Dumlu “Benim için sıralama önemli değil. Geçen seçimde benbirinci sıradan üçüncü sıraya alındım. Eşime dostuma üçüncü sıradan adayım dedim. Basında haberi çıktı. Hurşit Güneş’in beni istememesi sonucu gece ikide altıncı sıraya alındım. Ben bana yapılan haksızlık nedeni ile adaylıktan çekildi. Sıralamada altıda çıksaydım çekilemezdim.

ANKARA’DA GÖLCÜK’Ü TEMSİL EDECEĞİM

Aday olması halinde milletvekili seçileceğini belirten Dumlu “ Seçilebilecek sırada olmam halinde Milletvekili olduğumda Ankara’da Gölcük’ü destekleyeceğim. Uzun yıllardır Gölcük’ü Ankara’da temsil eden hiçbir partiden Milletvekilimiz olmadı. Gölcük, Başiskele, Karamürsel’i temsil edecek bir milletvekiline ihtiyacı var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.