LASTİK İŞ

DUMLUPINAR'DA ROBOTİK SINIF AÇILDI

14.02.2018 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUMLUPINAR'DA ROBOTİK SINIF AÇILDI

Kocaeli Sanayi Odası’nın katkılarıyla yapılan Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar İlk ve Ortaokulu’nda robotik sınıfı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla açıldı.

Kocaeli Sanayi Odası’nın katkılarıyla yapılan Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar İlk ve Ortaokulu’nda robotik sınıfı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla açıldı. Öğrencilerin teknolojiyle birlikte öğrenmelerini amaçlayan, yazılım, kod ve program geliştirmelerini amaçlayan robotik sınıfının açılışına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve okul müdürü Orhan Temiz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Okul Müdürleri  katılım gösterdi. DAHA İYİ İMKANLAR SUNABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Açılışta konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu "Bugün sanayi odası olarak sanayicilerin katkısı ile yapmış olduğumuz okulda sizlere daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyoruz. İnşallah robotik sınıfımızdan başarılı bir şekilde verim almayı temenni ediyoruz" ifadelerinde bulundu. KOCAELİ’DE 166 ROBOTİK SINIF VAR Ardından konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin ortak arzusudur. İlimden bilimden yararlanmanın önemiyle hareket ediyoruz. İlimizde şuana kadar 116 robotik sınıfımız mevcut. Eğitim seviyemizin yükselmesi için hayır severlerimizin de katkısı büyük. Bu katkılarla ve desteklerle teknoloji sınıfları anlamında büyük yol aldık” dedi.
Kocaeli Sanayi Odası’nın katkılarıyla yapılan Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar İlk ve Ortaokulu’nda robotik sınıfı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla açıldı.

Kocaeli Sanayi Odası’nın katkılarıyla yapılan Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar İlk ve Ortaokulu’nda robotik sınıfı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla açıldı. Öğrencilerin teknolojiyle birlikte öğrenmelerini amaçlayan, yazılım, kod ve program geliştirmelerini amaçlayan robotik sınıfının açılışına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve okul müdürü Orhan Temiz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Okul Müdürleri  katılım gösterdi.

DAHA İYİ İMKANLAR SUNABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Açılışta konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu "Bugün sanayi odası olarak sanayicilerin katkısı ile yapmış olduğumuz okulda sizlere daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyoruz. İnşallah robotik sınıfımızdan başarılı bir şekilde verim almayı temenni ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

KOCAELİ’DE 166 ROBOTİK SINIF VAR

Ardından konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin ortak arzusudur. İlimden bilimden yararlanmanın önemiyle hareket ediyoruz. İlimizde şuana kadar 116 robotik sınıfımız mevcut. Eğitim seviyemizin yükselmesi için hayır severlerimizin de katkısı büyük. Bu katkılarla ve desteklerle teknoloji sınıfları anlamında büyük yol aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.