LASTİK İŞ
ismail

DÜN BELEDİYE BİNASINA ÇIKTI BUGÜN İSE İNŞAATA!

Ekonomi 11.10.2018 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜN BELEDİYE BİNASINA ÇIKTI BUGÜN İSE İNŞAATA!

Dün Belsa'da bulunan İzmit Belediyesi binasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan İlhan Tun isimli şahıs, İzmit Alemdar Caddesi üzerinde bulunan inşaata çıkarak tekrar intihar girişiminde bulundu. Polis şahsı ikna ederek inşaattan indirdi.

Dün İzmit Belediyesi binasının çatısına çıkarak taşeron firmadan parasını alamadığını öne sürerek intihar teşebbüsünde bulunan vatandaş İlhan Tun isimli vatandaş, bugün de İnönü Caddesi dört yol mevkiinde bulunan inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı ALACAĞINI İSTİYOR Olayı fark eden çevredeki duyarlı vatandaşlar durumu emniyet ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik ikna çabaları sonuç vermeyince olay yerine çağırılan psikolog intihara teşebbüs eden İlhan Tun’un yanına çıktı. İlhan Tun ise bir süre yüklenici firma yöneticisinin olay yerine gelmesini isteyerek ona söylemek istediği şeyler olduğunu ifade etti. 35 bin lira civarında alacağı olduğunu iddia eden Tun, ile psikolog 15 dakika boyunca konuştu. Konuşmanın sonunda psikolog ve yanında bulunan polis ekipleri yardımcı olacakları konusunda söz verdi. Verilen söz sonrası İlhan Tun intihar etmekten vazgeçerek psikolog ve ekiplerin yanına gitti.  ÖNCE SAĞLIK SONRA İFADE Polis ekipleri tarafından inşaattan indirilen İlhan Tun buradan önce hastaneye sağlık kontrolüne ardından ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürüldü. Çok sayıda vatandaşın olay yerinde kalarak telefonlarıyla canlı yayın yapması şaşırttı. Polis ekipleri intihar girişimini izlemek isteyen vatandaşı şerit dışında tutmaya çalışırken cadde bir süre trafiğe kapalı kaldı.  
Dün Belsa'da bulunan İzmit Belediyesi binasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan İlhan Tun isimli şahıs, İzmit Alemdar Caddesi üzerinde bulunan inşaata çıkarak tekrar intihar girişiminde bulundu. Polis şahsı ikna ederek inşaattan indirdi.

Dün İzmit Belediyesi binasının çatısına çıkarak taşeron firmadan parasını alamadığını öne sürerek intihar teşebbüsünde bulunan vatandaş İlhan Tun isimli vatandaş, bugün de İnönü Caddesi dört yol mevkiinde bulunan inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı

ALACAĞINI İSTİYOR
Olayı fark eden çevredeki duyarlı vatandaşlar durumu emniyet ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik ikna çabaları sonuç vermeyince olay yerine çağırılan psikolog intihara teşebbüs eden İlhan Tun’un yanına çıktı. İlhan Tun ise bir süre yüklenici firma yöneticisinin olay yerine gelmesini isteyerek ona söylemek istediği şeyler olduğunu ifade etti. 35 bin lira civarında alacağı olduğunu iddia eden Tun, ile psikolog 15 dakika boyunca konuştu. Konuşmanın sonunda psikolog ve yanında bulunan polis ekipleri yardımcı olacakları konusunda söz verdi. Verilen söz sonrası İlhan Tun intihar etmekten vazgeçerek psikolog ve ekiplerin yanına gitti. 

ÖNCE SAĞLIK SONRA İFADE
Polis ekipleri tarafından inşaattan indirilen İlhan Tun buradan önce hastaneye sağlık kontrolüne ardından ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürüldü. Çok sayıda vatandaşın olay yerinde kalarak telefonlarıyla canlı yayın yapması şaşırttı. Polis ekipleri intihar girişimini izlemek isteyen vatandaşı şerit dışında tutmaya çalışırken cadde bir süre trafiğe kapalı kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.