DÜNYA 2. KIZLAR CUMHURBAŞKANINA GİDİYOR

Gölcük 01.04.2018 - 12:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA 2. KIZLAR CUMHURBAŞKANINA GİDİYOR

Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olan kızları AK parti İlçe Başkanı İdris Alp aileleri ile birlikte Tirvana Cafede ağırladı.

AK parti İlçe Başkanı idris Alp ve Eşi Nesrin Alp ilebirlikte Dünya ikincisi olan kızları aileleri ile birlikte kahvaltıda ağırladı. Başkan Alp “Sizin İsrail gibi siyonizimin tam ortasında o ay yıldızlı. Yıldızına kurban olduğumuz bayrağımızı orada dalgalandırmanız. O formalarla orada sahada mücadele etmeniz bizim için çok önemli ve gurur kaynağı oldu. Sizlerle birlikte önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Kupayı Cumhurbaşkanımıza vereceğiz”dedi.   Kahvaltıya Ak Parti İlçe Başkanı idris Alp, eşi Nesrin Alp, ilçe yöneticileri, Okul müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi  Futsal takımı sporcuları, Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli katıldı.   SİZ BAŞARILI OLUN MİLLET ARKANIZDAN GELİR Okul Müdürü Zeki Kalay, konuşmasına Nasreddin hoca fıkrasıı benzetmesi anlatarak başladı. Kalay “Nasrettin Hoca bir gün düğüne gitmiş. Bakmış kimse yüzüne bakmıyor. Eve gitmiş kıyafetini değiştirmiş geri dönmüş. Herkes ilgi alaka göstermeye başlamış. Şunu ösylemeye çalışıyorum. Çalışıp başarılı olursanız her kes sizin yanınızda yer alır. Geçen yılı düşünün her sene katkınıza  katkı koyarak bu günlere geldiniz. Türkiye’de şampiyon oldunuz. Türkiye’yi yurt dışında temsil ettniz. Kazandığınız başarı çok önemli. Kazandığınız başarıdan dolayı İlçemizin ve Ülkemizin yetkilileri sizleri ağırlayacak. Bunlar devam edecek. Bundan sonrada çalışmanıza devam edin. Hem ailenizi hem bizleri mutlu edersiniz. Ailelerinize teşekkür ediyorum sizlei yetiştirdiği için. Çocuklar siz başarılı olun. Bu millet sizin arkanızdan gelir” dedi. BAŞARISIZ OLSANIZDA YANINIZDAYIM AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “Sizleri uğurlarkende kahvaltıda bir araya gelmiştik. Şampiyonlarımızla yeniden bir araya gelelim istedik. Sizin başarınız bizi gerçekten onurlandırdı ve gururlandırdı. Okulunuza bir çok kişi geliyordur gelecektirde. Ama şunun altını çizmek istiyorum. Başarılı olun, olmayın. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Nasrettin Hocanın tezini çürütelim. Biz aileyiz. Bize nezaman ihtiyacınız olursa yanınızdayım. Hepinizi kutluyorum”   İSRAİL’DE BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMANIZDAN ONUR DUYDUK Başkan Alp “Bağımsızlık mücadelesi veren Ülkeyiz. Bu günlerin özelliği var. Çok zor çetin günler geçiriyoruz. Böylesine günlerde Sizin İsrail gibi siyonizimin tam ortasında o ay yıldızlı. Yıldızına kurban olduğumuz bayrağımızı orada dalgalandırmanız. O formalarla orada sahada mücadele etmeniz bizim için çok önemli ve gurur kaynağı oldu. Sizleri kutluyorum. Sizlerin bu güne gelmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize Hasan Hocamıza, ailelerinize teşekkür ediyorum. “dedi.   KUPA CUMHURBAŞKANINA GİDİYOR Başkan Alp “Sizlere her zamna destek olacağız. Bayrağımızı dalgalandırmanız Bizleri Gölcük olarak gurur kaynağı oldu. Kocaeli, Gölcük Barbaros Hayrettin lisesi olması ayrıca gurur kaynağımız:  Önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Kupayı Cumhurbaşkanımıza vereceğiz” dedi.  
Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olan kızları AK parti İlçe Başkanı İdris Alp aileleri ile birlikte Tirvana Cafede ağırladı.

AK parti İlçe Başkanı idris Alp ve Eşi Nesrin Alp ilebirlikte Dünya ikincisi olan kızları aileleri ile birlikte kahvaltıda ağırladı. Başkan Alp “Sizin İsrail gibi siyonizimin tam ortasında o ay yıldızlı. Yıldızına kurban olduğumuz bayrağımızı orada dalgalandırmanız. O formalarla orada sahada mücadele etmeniz bizim için çok önemli ve gurur kaynağı oldu. Sizlerle birlikte önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Kupayı Cumhurbaşkanımıza vereceğiz”dedi.

 

Kahvaltıya Ak Parti İlçe Başkanı idris Alp, eşi Nesrin Alp, ilçe yöneticileri, Okul müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi  Futsal takımı sporcuları, Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli katıldı.

 

SİZ BAŞARILI OLUN MİLLET ARKANIZDAN GELİR

Okul Müdürü Zeki Kalay, konuşmasına Nasreddin hoca fıkrasıı benzetmesi anlatarak başladı. Kalay “Nasrettin Hoca bir gün düğüne gitmiş. Bakmış kimse yüzüne bakmıyor. Eve gitmiş kıyafetini değiştirmiş geri dönmüş. Herkes ilgi alaka göstermeye başlamış. Şunu ösylemeye çalışıyorum. Çalışıp başarılı olursanız her kes sizin yanınızda yer alır. Geçen yılı düşünün her sene katkınıza  katkı koyarak bu günlere geldiniz. Türkiye’de şampiyon oldunuz. Türkiye’yi yurt dışında temsil ettniz. Kazandığınız başarı çok önemli. Kazandığınız başarıdan dolayı İlçemizin ve Ülkemizin yetkilileri sizleri ağırlayacak. Bunlar devam edecek. Bundan sonrada çalışmanıza devam edin. Hem ailenizi hem bizleri mutlu edersiniz. Ailelerinize teşekkür ediyorum sizlei yetiştirdiği için. Çocuklar siz başarılı olun. Bu millet sizin arkanızdan gelir” dedi.

BAŞARISIZ OLSANIZDA YANINIZDAYIM

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “Sizleri uğurlarkende kahvaltıda bir araya gelmiştik. Şampiyonlarımızla yeniden bir araya gelelim istedik. Sizin başarınız bizi gerçekten onurlandırdı ve gururlandırdı. Okulunuza bir çok kişi geliyordur gelecektirde. Ama şunun altını çizmek istiyorum. Başarılı olun, olmayın. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Nasrettin Hocanın tezini çürütelim. Biz aileyiz. Bize nezaman ihtiyacınız olursa yanınızdayım. Hepinizi kutluyorum”

 

İSRAİL’DE BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMANIZDAN ONUR DUYDUK

Başkan Alp “Bağımsızlık mücadelesi veren Ülkeyiz. Bu günlerin özelliği var. Çok zor çetin günler geçiriyoruz. Böylesine günlerde Sizin İsrail gibi siyonizimin tam ortasında o ay yıldızlı. Yıldızına kurban olduğumuz bayrağımızı orada dalgalandırmanız. O formalarla orada sahada mücadele etmeniz bizim için çok önemli ve gurur kaynağı oldu. Sizleri kutluyorum. Sizlerin bu güne gelmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize Hasan Hocamıza, ailelerinize teşekkür ediyorum. “dedi.

 

KUPA CUMHURBAŞKANINA GİDİYOR

Başkan Alp “Sizlere her zamna destek olacağız. Bayrağımızı dalgalandırmanız Bizleri Gölcük olarak gurur kaynağı oldu. Kocaeli, Gölcük Barbaros Hayrettin lisesi olması ayrıca gurur kaynağımız:  Önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Kupayı Cumhurbaşkanımıza vereceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.