LASTİK İŞ
ismail

DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KUTLANDI

Eğitim 19.11.2017 - 14:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KUTLANDI

İl Halk Kütüphanesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kutlandı. Programa yazar Feride İlgün’de konuşmacı olarak katıldı, kitaplarını imzaladı.

Kocaeli İl Halk Kütüphane Müdürlüğü, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde güzel bir etkinliğe imza attı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte miniklerin büyük coşkuyla İstiklal Marşımızı okumaları ise herkesin göğsünü kabartırken, duygusal anlara da sahne oldu. Programa davet edilen konuk Çocuk Yazarı Feride İlgün ise gerçekleştirdiği sohbetin ardından kitaplarını imzaladı.  Etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten Kocaeli Öğretmenler İlkokulu müdür, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri katıldı. Protokol konuşmalarında söz alan Adil Üğüten, Coşkulu istiklal marşı için öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmenleri tebrik ederek, duygulandığını ifade etti. Daha sonra kitap okumanın önemine dikkat çekerek, tüm öğrencilerin kütüphanelere gelmelerini, kütüphaneleri boş bırakmalarını ve okuyarak kendilerini geliştirmelerini istedi. BOL BOL KİTAP OKUYUN İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’da konuşmasında aynı şekilde öğrencilerin coşku ve heyecanlı İstiklal Marşını okumasını tebrik ederek onları tiyatro oyunu ile ödüllendireceğini söyledi. Zamburkan şöyle devama etti: “ Şimdiki çocuklar çok şanslı. Bizim zamanımızda kitap bulmak çok zordu. Kütüphane çok azdı. Ama şimdi internetten istediğiniz bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Her köşe de kütüphane var.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’te savaş yıllarında bile çok kitap okumuştur. O yüzden başarılı olmak ülkesine halkına faydalı olmak için sizlerde bol bol okumalısınız” ÇOCUKLAR ŞİİR OKUDU Konuşmaların ardındın gerçekleşen programda kimi öğrencilerin de kendi yazdığı kütüphane ve kitaplarla ilgili şiirler okundu. Daha sonra protokol tarafından öğrencilere belge ve hediye takdim edildi. Program konuk yazar Feride İlgün’ün söyleyişiyle devam etti. İlgün, çocukların şiir okumasından etkilendiğini ifade ederek, “ Bende böyle yazarlığı başladım. İlk kitabım kendi yazdığım şiirlerden oluştu” dedi. YAZAR KİTABINI İMZALADI Konuk yazar, konuşmasının devamında, “Şunu unutmayın okursanız çok yazarsınız. Bu işin formülü kitap okumaktan geçiyor. Kitap okurken bir köşeye geçersin ve o kitabın içine girersin. Bunu hayal gücünüzle gerçekleştirirsiniz. Ben öyle yaptım. Hayal gücümü kattım yazdım. Sizlerde aynı duygular içinde okursanız eminin yaşarmış gibi hissedersiniz” dedi. Çocukların sorularına da yanıt veren İlgün, programın sonunda getirdiği 6 kitabını minikler için tek tek imzaladı.
İl Halk Kütüphanesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kutlandı. Programa yazar Feride İlgün’de konuşmacı olarak katıldı, kitaplarını imzaladı.

Kocaeli İl Halk Kütüphane Müdürlüğü, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde güzel bir etkinliğe imza attı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte miniklerin büyük coşkuyla İstiklal Marşımızı okumaları ise herkesin göğsünü kabartırken, duygusal anlara da sahne oldu. Programa davet edilen konuk Çocuk Yazarı Feride İlgün ise gerçekleştirdiği sohbetin ardından kitaplarını imzaladı. 
Etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten Kocaeli Öğretmenler İlkokulu müdür, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri katıldı. Protokol konuşmalarında söz alan Adil Üğüten, Coşkulu istiklal marşı için öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmenleri tebrik ederek, duygulandığını ifade etti. Daha sonra kitap okumanın önemine dikkat çekerek, tüm öğrencilerin kütüphanelere gelmelerini, kütüphaneleri boş bırakmalarını ve okuyarak kendilerini geliştirmelerini istedi.
BOL BOL KİTAP OKUYUN
İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’da konuşmasında aynı şekilde öğrencilerin coşku ve heyecanlı İstiklal Marşını okumasını tebrik ederek onları tiyatro oyunu ile ödüllendireceğini söyledi. Zamburkan şöyle devama etti: “ Şimdiki çocuklar çok şanslı. Bizim zamanımızda kitap bulmak çok zordu. Kütüphane çok azdı. Ama şimdi internetten istediğiniz bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Her köşe de kütüphane var.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’te savaş yıllarında bile çok kitap okumuştur. O yüzden başarılı olmak ülkesine halkına faydalı olmak için sizlerde bol bol okumalısınız”
ÇOCUKLAR ŞİİR OKUDU
Konuşmaların ardındın gerçekleşen programda kimi öğrencilerin de kendi yazdığı kütüphane ve kitaplarla ilgili şiirler okundu. Daha sonra protokol tarafından öğrencilere belge ve hediye takdim edildi. Program konuk yazar Feride İlgün’ün söyleyişiyle devam etti. İlgün, çocukların şiir okumasından etkilendiğini ifade ederek, “ Bende böyle yazarlığı başladım. İlk kitabım kendi yazdığım şiirlerden oluştu” dedi.
YAZAR KİTABINI İMZALADI
Konuk yazar, konuşmasının devamında, “Şunu unutmayın okursanız çok yazarsınız. Bu işin formülü kitap okumaktan geçiyor. Kitap okurken bir köşeye geçersin ve o kitabın içine girersin. Bunu hayal gücünüzle gerçekleştirirsiniz. Ben öyle yaptım. Hayal gücümü kattım yazdım. Sizlerde aynı duygular içinde okursanız eminin yaşarmış gibi hissedersiniz” dedi. Çocukların sorularına da yanıt veren İlgün, programın sonunda getirdiği 6 kitabını minikler için tek tek imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.