LASTİK İŞ

DÜNYA GÖZ'DEN EMEKLİLERE MÜJDE

Sağlık 27.07.2017 - 08:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA GÖZ'DEN EMEKLİLERE MÜJDE

Biliyorsunuz ülkemizin en dertli kesimi, sayıları 11 miyona yaklaşan emekliler. Her zaman maaşları gündeme gelen ve her seçim öncesinde siyasetçilerin vazgeçemediği derneklerin başında her zaman emekliler gelmiştir.  Emekliler, gerçekten düşük ücretleri ile hep gündemde olmuştur. Ama kimse elle tutulur bir şey yapmamıştır. Yalandan yılda 2 kez 50'şar liralık zam yaparak, emeklinin parmağına bir kaşık bal çalmıştır.    Ama bazı duyarlı kurum ve kuruluşlar, emeklilere yardım ellerini uzatarak, onların gönüllerini almayı başarmıştır. Bu kurumlardan bir tanesi de, İzmit'te bulunan Dünya Göz Hastanesi. Dünya Göz Hastanesi, Gölcüklü Emekliler için, dernekle yaptığı sözleşme gereği, fark ücreti almadan göz muayenesi yapmaya başlamış.  Mantar Pano Köşesinden bunu, bu haberi duymayan emekli vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. 

Biliyorsunuz ülkemizin en dertli kesimi, sayıları 11 miyona yaklaşan emekliler. Her zaman maaşları gündeme gelen ve her seçim öncesinde siyasetçilerin vazgeçemediği derneklerin başında her zaman emekliler gelmiştir. 
Emekliler, gerçekten düşük ücretleri ile hep gündemde olmuştur. Ama kimse elle tutulur bir şey yapmamıştır. Yalandan yılda 2 kez 50'şar liralık zam yaparak, emeklinin parmağına bir kaşık bal çalmıştır.   
Ama bazı duyarlı kurum ve kuruluşlar, emeklilere yardım ellerini uzatarak, onların gönüllerini almayı başarmıştır. Bu kurumlardan bir tanesi de, İzmit'te bulunan Dünya Göz Hastanesi.
Dünya Göz Hastanesi, Gölcüklü Emekliler için, dernekle yaptığı sözleşme gereği, fark ücreti almadan göz muayenesi yapmaya başlamış. 
Mantar Pano Köşesinden bunu, bu haberi duymayan emekli vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.