LASTİK İŞ

DÜNYA İKİNCİSİ KIZLARI VALİ ÖDÜLLENDİRDİ

Spor 04.04.2018 - 21:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA İKİNCİSİ KIZLARI VALİ ÖDÜLLENDİRDİ

İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye dönen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi.

Türkiye Şampiyonu olan ve Türkiye'yi temsil etmek için gittikleri İsrail'de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olarak Türkiye'ye dönen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Uluslararası platformda Dünya ikincisi olarak Türkiye'yi gururlandıran Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımını makamında ağırlayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Sizlerle gurur duyduk. Bundan sonraki süreçte bu başarılarınıza yenilerini eklersiniz. Birinci olmayı hepimiz isterdik ama ikincilik de çok önemli bir başarıdır. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" diyerek oyuncuları ödüllendirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Aksoy'un yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, okul müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Futsal Takımı sporcuları Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli yer aldı.
İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye dönen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi.

Türkiye Şampiyonu olan ve Türkiye'yi temsil etmek için gittikleri İsrail'de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olarak Türkiye'ye dönen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Uluslararası platformda Dünya ikincisi olarak Türkiye'yi gururlandıran Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımını makamında ağırlayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Sizlerle gurur duyduk. Bundan sonraki süreçte bu başarılarınıza yenilerini eklersiniz. Birinci olmayı hepimiz isterdik ama ikincilik de çok önemli bir başarıdır. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" diyerek oyuncuları ödüllendirdi.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Aksoy'un yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, okul müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Futsal Takımı sporcuları Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.