LASTİK İŞ

DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Gündem 09.12.2016 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ellibeş mesajında, “İnsan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ellibeş  mesajında, “İnsan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir” dedi. Başkan Ellibeş, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nca kabulünün 67'ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “İnsan hakları bilincinin ve insan haklarının tam olarak benimsenerek, uygulanması için gerekli sorumluluk duygusunun toplumda ve bütün insanlarda bulunması büyük önem taşımaktadır. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, tüm dünya devletleri tarafından ortak değerler olarak kabul edilen insan hakları ilkelerini yansıtmaktadır.  İnsan hakları; insan onuruna yaraşır bir hayat sürmek için gerekli olan ve Hz. Mevlana'nın söylediği “Ne olursan ol, gel!” düsturuyla dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun kısıtlama kabul etmeyen, sırf insan olmaktan kaynaklanan haklar bütünüdür. Yüce kitabımız da insanın yaratılmışların en şereflisi olduğunu beyan eder. Bu yönüyle insan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir. Yani bu değerler insanlığın ortak faydasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle insan hak ve özgürlüklerinin herkes için tüm yönleriyle korunup hayata geçirildiği bir dünyaya ulaşılması temennisiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlarım” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ellibeş mesajında, “İnsan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ellibeş  mesajında, “İnsan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir” dedi.

Başkan Ellibeş, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nca kabulünün 67'ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “İnsan hakları bilincinin ve insan haklarının tam olarak benimsenerek, uygulanması için gerekli sorumluluk duygusunun toplumda ve bütün insanlarda bulunması büyük önem taşımaktadır. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, tüm dünya devletleri tarafından ortak değerler olarak kabul edilen insan hakları ilkelerini yansıtmaktadır. 

İnsan hakları; insan onuruna yaraşır bir hayat sürmek için gerekli olan ve Hz. Mevlana'nın söylediği “Ne olursan ol, gel!” düsturuyla dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun kısıtlama kabul etmeyen, sırf insan olmaktan kaynaklanan haklar bütünüdür. Yüce kitabımız da insanın yaratılmışların en şereflisi olduğunu beyan eder. Bu yönüyle insan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir. Yani bu değerler insanlığın ortak faydasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle insan hak ve özgürlüklerinin herkes için tüm yönleriyle korunup hayata geçirildiği bir dünyaya ulaşılması temennisiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.