LASTİK İŞ

DÜNYA SAĞLIK HAFTASI KUTLU OLSUN

Sağlık 08.04.2017 - 14:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA SAĞLIK HAFTASI KUTLU OLSUN

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Dünya Sağlık Haftası nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ellibeş ilk ziyaretini Gölcük İlçe Sağlık Müdür Vekili ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Nur Melikhan Unutur’u makamında ziyaret etti. Gebe Eğitim Sınıfına Destek Başkan Ellibeş bu ziyaret vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarının bu önemli gün ve haftalarını kutladıklarını ifade ederek Dr.Unutur’a çiçek takdim etti.Dr. Unutur yapılan ziyaretten ötürü Başkan Ellibeşe teşekkürlerini belirterek ikili beraber kurum içerisindeki sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.Dr.Unutur Başkan Ellibeş’e yeni açmayı düşündükleri “Gebe Eğitim Sınıfı” ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.Başkan Ellibeş sınıfın açılmasında Belediye olarak destek vereceklerini ifade etti.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Dünya Sağlık Haftası nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ellibeş ilk ziyaretini Gölcük İlçe Sağlık Müdür Vekili ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Nur Melikhan Unutur’u makamında ziyaret etti.

Gebe Eğitim Sınıfına Destek

Başkan Ellibeş bu ziyaret vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarının bu önemli gün ve haftalarını kutladıklarını ifade ederek Dr.Unutur’a çiçek takdim etti.Dr. Unutur yapılan ziyaretten ötürü Başkan Ellibeşe teşekkürlerini belirterek ikili beraber kurum içerisindeki sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.Dr.Unutur Başkan Ellibeş’e yeni açmayı düşündükleri “Gebe Eğitim Sınıfı” ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.Başkan Ellibeş sınıfın açılmasında Belediye olarak destek vereceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.