LASTİK İŞ
ismail

DÜNYA ŞAMPİYONUNDAN NAİM GÜREL’E ZİYARET

Spor 14.10.2019 - 15:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA ŞAMPİYONUNDAN NAİM GÜREL’E ZİYARET

Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan, 60 kg’da Ezgi Dahıslıoğlu, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel’i ziyaret etti.

GURURUMUZ OLDU GÖLASDER Başkanı ve Gürel Kuyumculuğun sahibi Naim Gürel “Kızımız Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Ezgi Dahıslıoğlu’nu tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırıyor. Türkiye ve Dünya genelinde ilçemizin adının duyurulmasını da sağlıyor. Gencimizi tebrik ediyorum. Ayrıca da onların bu başarıları yakalamasında büyük emekleri olan antrenörlerimizi ve aileleri ayrıca tebrik ediyorum” dedi.  Başkan Gürel, Başarılı olan sporcuya hediye verdi.    
Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan, 60 kg’da Ezgi Dahıslıoğlu, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel’i ziyaret etti.

GURURUMUZ OLDU

GÖLASDER Başkanı ve Gürel Kuyumculuğun sahibi Naim Gürel “Kızımız Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Ezgi Dahıslıoğlu’nu tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırıyor. Türkiye ve Dünya genelinde ilçemizin adının duyurulmasını da sağlıyor. Gencimizi tebrik ediyorum. Ayrıca da onların bu başarıları yakalamasında büyük emekleri olan antrenörlerimizi ve aileleri ayrıca tebrik ediyorum” dedi.  Başkan Gürel, Başarılı olan sporcuya hediye verdi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.