DÜNYA SİRKİ ÇOCUKLARI BULUŞTURDU

20.11.2016 - 16:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYA SİRKİ ÇOCUKLARI BULUŞTURDU

Dünya Sirki, Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirdiği gösterilerin bir yenisini de ilimizde ki çocuklarla buluşturdu

Dünya Sirki, geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek çocukları yaptıkları gösteri ve şovlarla mutlu etti.  Önceki gün Kartepe’de bulunan çocuklarla bir araya gelen Dünya Sirki, Sabancı Kültür Merkezi’nde çocuklarla ve velilerle buluştu. Saat 11.00 ile 19.00 arasında beş gösteri yapan Dünya Sirki’nin gösteri fiyatları ise 10 yaşa kadar 10 TL 10 yaş üzerine ise 15 TL’ydi.   3 GÜN İLİMİZDE KALACAK Dünya Sirki’nin Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği gösteriye katılan çocuklar özellikle dev piton yılanı ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar. Gerçekleştirilen gösteriler sırasında, Piton Yılanı, İlizyonist, Palyaço, Akrobasi Gösterileri, Eğitimli Hayvanların Gösterileri, Dans Gösterileri ve yüz boyama gibi etkinlikler yapıldı. Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılan gösteride Tarçın ve Kutay, Zena Joglör, Alexander Palyaço, Sihirbaz İbrahim Varol ve Moğolist Akrobasi gösterilerini sundular. Uluslararası gösteri yapan ve Türkiye´nin her yerini gezen gösteri Kartepe’den sonra İzmit’te de gösteri yaparken toplam 3 gün ilimizde bulunacak olan sirk 2.günden itibaren İzmit´te gösterim yapıyor. 
Dünya Sirki, Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirdiği gösterilerin bir yenisini de ilimizde ki çocuklarla buluşturdu

Dünya Sirki, geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek çocukları yaptıkları gösteri ve şovlarla mutlu etti.  Önceki gün Kartepe’de bulunan çocuklarla bir araya gelen Dünya Sirki, Sabancı Kültür Merkezi’nde çocuklarla ve velilerle buluştu. Saat 11.00 ile 19.00 arasında beş gösteri yapan Dünya Sirki’nin gösteri fiyatları ise 10 yaşa kadar 10 TL 10 yaş üzerine ise 15 TL’ydi.

 

3 GÜN İLİMİZDE KALACAK

Dünya Sirki’nin Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği gösteriye katılan çocuklar özellikle dev piton yılanı ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar. Gerçekleştirilen gösteriler sırasında, Piton Yılanı, İlizyonist, Palyaço, Akrobasi Gösterileri, Eğitimli Hayvanların Gösterileri, Dans Gösterileri ve yüz boyama gibi etkinlikler yapıldı. Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılan gösteride Tarçın ve Kutay, Zena Joglör, Alexander Palyaço, Sihirbaz İbrahim Varol ve Moğolist Akrobasi gösterilerini sundular. Uluslararası gösteri yapan ve Türkiye´nin her yerini gezen gösteri Kartepe’den sonra İzmit’te de gösteri yaparken toplam 3 gün ilimizde bulunacak olan sirk 2.günden itibaren İzmit´te gösterim yapıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.