DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATTI

Spor 07.08.2015 - 20:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATTI

Kariyerinde çok sayıda derecesi bulunan başarılı milli judocu Tuğçe Beder, kazandığı Dünya üçüncülüğü ile bir ilke imza daha attı.

Bosnahersek'in Sarajova kentinde 05 Ağustos tarihinde 59 ülkeden 477 sporcunun katılımı ile yapılan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nın ikinci gününde Milli takımımızda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı judocusu Tuğçe Beder, dünya üçüncüsü oldu. 4 'ü bayan 5 erkek olmak üzere toplam 9 sporcunun yer aldığı milli takımda, 48 kiloda tatamiye çıkan milli judocu Tuğçe Beder, ilk turda Tacikistan’lı Shukrona Karchieva’yı, ikinci turda Rus Faina Kulish’i, çeyrek finalde Sırbistan’lı Nadezda Petrovic’i yenen milli sporcu yarı final maçında Özbekistanlı Diyora Keldiyora'ya yenildi. Üçüncülük maçında Fransız Blandine Pont'u yenen Tuğçe Beder dünya üçüncüsü oldu.   BAŞKAN TELEFONDA TEBRİK ETTİ Kariyerinde Ümit ve Yıldız Türkiye şampiyonlukları, Balkan ikinciliği ve uluslararası müsabakalarda çok sayıda derecesi bulunan başarılı milli sporcu Tuğçe Beder, kazandığı dünya üçüncülüğü ile bir ilke imza daha attı. Müsabakanın ardından düzenlenen törenle kazandığı bronz madalyasını alan Tuğçe Beder’i ilk olarak antrenörü Haluk Bayraktar tebrik etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü alt yapısından yetişen milli judocuyu kulüp başkanı İslam Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da telefon ile arayarak tebrik etti.
Kariyerinde çok sayıda derecesi bulunan başarılı milli judocu Tuğçe Beder, kazandığı Dünya üçüncülüğü ile bir ilke imza daha attı.

Bosnahersek'in Sarajova kentinde 05 Ağustos tarihinde 59 ülkeden 477 sporcunun katılımı ile yapılan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nın ikinci gününde Milli takımımızda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı judocusu Tuğçe Beder, dünya üçüncüsü oldu. 4 'ü bayan 5 erkek olmak üzere toplam 9 sporcunun yer aldığı milli takımda, 48 kiloda tatamiye çıkan milli judocu Tuğçe Beder, ilk turda Tacikistan’lı Shukrona Karchieva’yı, ikinci turda Rus Faina Kulish’i, çeyrek finalde Sırbistan’lı Nadezda Petrovic’i yenen milli sporcu yarı final maçında Özbekistanlı Diyora Keldiyora'ya yenildi. Üçüncülük maçında Fransız Blandine Pont'u yenen Tuğçe Beder dünya üçüncüsü oldu.

 

BAŞKAN TELEFONDA TEBRİK ETTİ

Kariyerinde Ümit ve Yıldız Türkiye şampiyonlukları, Balkan ikinciliği ve uluslararası müsabakalarda çok sayıda derecesi bulunan başarılı milli sporcu Tuğçe Beder, kazandığı dünya üçüncülüğü ile bir ilke imza daha attı. Müsabakanın ardından düzenlenen törenle kazandığı bronz madalyasını alan Tuğçe Beder’i ilk olarak antrenörü Haluk Bayraktar tebrik etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü alt yapısından yetişen milli judocuyu kulüp başkanı İslam Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da telefon ile arayarak tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.