DÜNYADA SERAMİK FOTOĞRAF SERGİSİ

20.11.2016 - 16:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYADA SERAMİK FOTOĞRAF SERGİSİ

Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL’dan “DÜNYADA SERAMİK” Fotoğraf Sergisi

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim üyesi yurtdışında ve ülkemizde seramik alanında birçok sempozyum, kongre ve toplantılara katılıyor. Katıldığı sempozyumlarda fırsat buldukça seramikle ilgili atölye, köy  ve müzeleri de gezen buradaki seramikleri, atölyeleri, müzeleri öğrencileri ve seramik severler için fotoğraflayan Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol “DÜNYADA SERAMİK” Fotoğraf Sergisi açıyor. Demirkol, D'Art Galery İstanbul sponsorluğunda düzenlenecek olan bir sergi ile , dünyanın önemli seramik atölye, müze, park ve eserlerinden oluşan 25 fotoğrafı seramikseverler ve öğrencileri ile buluşturacak. Sergi 22-28 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Barselona, Toledo, Torino, Limoges, Stockholm, Avanos, Ankara, Gölcük, Osaka, Glasgow gibi dünyadaki seramikle ilgili bazı önemli yerleri içeren fotoğraf sergisi, bu yerlerin öğrencilere ve sanatseverlere tanıtılması amacıyla düzenlenmiştir. Gördüğü ve fotoğrafladığı bu önemli yerleri içeren fotoğraf sergisinin açılış kokteyli 22 Kasım 2016 Salı günü saat 14:00'da Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Tüm öğrenciler, sanatseverler ve ilgi duyan herkes davetlidir.
Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL’dan “DÜNYADA SERAMİK” Fotoğraf Sergisi

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim üyesi yurtdışında ve ülkemizde seramik alanında birçok sempozyum, kongre ve toplantılara katılıyor. Katıldığı sempozyumlarda fırsat buldukça seramikle ilgili atölye, köy  ve müzeleri de gezen buradaki seramikleri, atölyeleri, müzeleri öğrencileri ve seramik severler için fotoğraflayan Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol “DÜNYADA SERAMİK” Fotoğraf Sergisi açıyor.

Demirkol, D'Art Galery İstanbul sponsorluğunda düzenlenecek olan bir sergi ile , dünyanın önemli seramik atölye, müze, park ve eserlerinden oluşan 25 fotoğrafı seramikseverler ve öğrencileri ile buluşturacak. Sergi 22-28 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Barselona, Toledo, Torino, Limoges, Stockholm, Avanos, Ankara, Gölcük, Osaka, Glasgow gibi dünyadaki seramikle ilgili bazı önemli yerleri içeren fotoğraf sergisi, bu yerlerin öğrencilere ve sanatseverlere tanıtılması amacıyla düzenlenmiştir. Gördüğü ve fotoğrafladığı bu önemli yerleri içeren fotoğraf sergisinin açılış kokteyli 22 Kasım 2016 Salı günü saat 14:00'da Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Tüm öğrenciler, sanatseverler ve ilgi duyan herkes davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.