DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN ALİ KUZEY BEBEK...

22.09.2017 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN ALİ KUZEY BEBEK...

Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer ve eşi Yaşar Dursun Değer, dün sabah, ilk torunları olan Ali Çınar'dan sonra, ikinci torunları olan Ali Kuzey'i de kucaklarına almanın ve 2. Kez torun olmanın mutluluğunu yaşadılar.   Değer çiftinin Gölcük Neczti Çelik Devlet Hastanesi'nde çalışan kızları Hüğlta Değer Karabektaş ile sevgili eşi Ford Otosan çalışanı Arif Karabektaş çifti, dün sabah evliliklerinin en güzel meyvesini kucaklarına aldılar.  Gölcük Devlet Hastanesi'nde oldukça sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Ali Kuzey'in annesinin de sağlık durumu gayet iyi. Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer, büyük kızından dünyaya gelen ilk torunu Ali Çınar'dan sonra, küçük kızının dünyaya getirdiği Ali Kuzey ile oldukça mutlu ve keyifli. Torun sahibi olmanın mutluluğunun, kelimelerle anlatılamayacağına dikkat çeken sevgili Muhtarımızın ayağı mutluluktan yere basmıyor.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, ilk çocuklarına kavuşan Hülya ve Arif Karbektaş çiftini tebrik ediyor, minik yavrumuz olan Ali Kuzey'e de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Dünyamıza Ho şgeldin Ali Kuzey Bebek...  

Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer ve eşi Yaşar Dursun Değer, dün sabah, ilk torunları olan Ali Çınar'dan sonra, ikinci torunları olan Ali Kuzey'i de kucaklarına almanın ve 2. Kez torun olmanın mutluluğunu yaşadılar.  
Değer çiftinin Gölcük Neczti Çelik Devlet Hastanesi'nde çalışan kızları Hüğlta Değer Karabektaş ile sevgili eşi Ford Otosan çalışanı Arif Karabektaş çifti, dün sabah evliliklerinin en güzel meyvesini kucaklarına aldılar. 
Gölcük Devlet Hastanesi'nde oldukça sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Ali Kuzey'in annesinin de sağlık durumu gayet iyi. Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer, büyük kızından dünyaya gelen ilk torunu Ali Çınar'dan sonra, küçük kızının dünyaya getirdiği Ali Kuzey ile oldukça mutlu ve keyifli.
Torun sahibi olmanın mutluluğunun, kelimelerle anlatılamayacağına dikkat çeken sevgili Muhtarımızın ayağı mutluluktan yere basmıyor. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, ilk çocuklarına kavuşan Hülya ve Arif Karbektaş çiftini tebrik ediyor, minik yavrumuz olan Ali Kuzey'e de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Dünyamıza Ho şgeldin Ali Kuzey Bebek...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.