LASTİK İŞ
ismail

DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN MİNİK KEREM CİNEMRE

11.08.2017 - 10:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN MİNİK KEREM CİNEMRE

Bir ailenin en güzel meyvesi hiç kuşku yok ki, dünyaya gelen bebekleridir. İşte bu güzel meyvelerden birine 3'üncü kez sahip olan Cinemre ailesi, bugünkü Mantor Panomuzu şereflendirdiler.  AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda iyi bir tiyatrocu olan Sevgili Mehmet Cinemre ve değerli eşi Songül hanım, geçtiğimiz günlerde 3'üncü çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. 8 yaşınadaki Nisanur ile 5 yaşındaki Burak'a, bir de Junior Kerem'i dahil eden Cinemre ailesinin keyfine diyecek yok. Anne Songül Hanım, Özel Aile Konak Hastanesi'nde gerçekleştirdiği doğum ile minik Kerem'i kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.  Ancak, biras nefes problemi yaşayan Minik Kerem, ileride bir sorun yaşamamsı için Yeni Doğamn Ünitesi Yoğun Bakım Servisine alınmış. Ancak edindiğimiz bilgilere göre, minik Kerem'in sağlık durumunda hiçbir problem yok. Yeni Gölcük Gazetesi olarak, üçüncü evlatlarına kavuşan Cinemre çiftini tebrik ediyor, minik yavrumuza da sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Dünyamıza Hoşgeldin Junior Kerem. Allah Ömrünü uzun etsin...   

Bir ailenin en güzel meyvesi hiç kuşku yok ki, dünyaya gelen bebekleridir. İşte bu güzel meyvelerden birine 3'üncü kez sahip olan Cinemre ailesi, bugünkü Mantor Panomuzu şereflendirdiler. 
AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda iyi bir tiyatrocu olan Sevgili Mehmet Cinemre ve değerli eşi Songül hanım, geçtiğimiz günlerde 3'üncü çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.
8 yaşınadaki Nisanur ile 5 yaşındaki Burak'a, bir de Junior Kerem'i dahil eden Cinemre ailesinin keyfine diyecek yok. Anne Songül Hanım, Özel Aile Konak Hastanesi'nde gerçekleştirdiği doğum ile minik Kerem'i kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. 
Ancak, biras nefes problemi yaşayan Minik Kerem, ileride bir sorun yaşamamsı için Yeni Doğamn Ünitesi Yoğun Bakım Servisine alınmış. Ancak edindiğimiz bilgilere göre, minik Kerem'in sağlık durumunda hiçbir problem yok.
Yeni Gölcük Gazetesi olarak, üçüncü evlatlarına kavuşan Cinemre çiftini tebrik ediyor, minik yavrumuza da sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.
Dünyamıza Hoşgeldin Junior Kerem. Allah Ömrünü uzun etsin...   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.