LASTİK İŞ
ismail

Dünyanın Depremlerden ders alması gerekiyor

Gölcük 16.08.2013 - 00:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Dünyanın Depremlerden ders alması gerekiyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Tüm Dünyanın Depremlerden ders alması gerekiyor"dedi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Depreminin 14.yılı dolaysıyla bir açıklamada bulunarak, Tüm Dünyanın Depremden ders alması gerekiyor. Bu büyük faciadan sonraki süreçte Asrın felaketinin merkezi olan Gölcükte, Gölcük Belediyesi tarafından yeni bir şehir imar edildi dedi. Başkan Mehmet Ellibeş, depremden gereken dersi aldıklarını ve herkesin depremden ders alması gerektiğini söyledi. Gölcük halkı asrın felaketi olarak adlandırılan büyük bir deprem yaşadı. Merkez üssü Gölcük olan depremin üzerinden tam 14 yıl geçti. O günleri unutmamız mümkün değil. Özellikle depremde halkımızdan çok şehit verdik. Onların acıları hala taptaze yüreklerimizde duruyor. Nihayetinde bir gerçek var. Hayat devam edecek, devam etmeliydi. Geride kalanlar açısından en azından bu böyleydi. Gölcük halkı depremin hemen arkasından tekrar ayağa kalkması gerektiğini anladı. Hep beraber el ele vererek, Gölcük’ü imar ve inşa ettik. Bu bizi sonsuz mutlu ediyor. Gölcük’ün yeniden eski günlerini aratmayacak günlere kavuşması bizi çok onurlandırıyor dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim bu güzel çalışmalarımıza, bugüne gelmemizde katkısı olan tüm kişi ve kuruluşlara gönülden teşekkür ediyoruz. Devletimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle de depremde şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan ailelere sabırlar diliyorum dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Tüm Dünyanın Depremlerden ders alması gerekiyor"dedi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Depreminin 14.yılı dolaysıyla bir açıklamada bulunarak, Tüm Dünyanın Depremden ders alması gerekiyor. Bu büyük faciadan sonraki süreçte Asrın felaketinin merkezi olan Gölcükte, Gölcük Belediyesi tarafından yeni bir şehir imar edildi dedi.

Başkan Mehmet Ellibeş, depremden gereken dersi aldıklarını ve herkesin depremden ders alması gerektiğini söyledi. Gölcük halkı asrın felaketi olarak adlandırılan büyük bir deprem yaşadı. Merkez üssü Gölcük olan depremin üzerinden tam 14 yıl geçti. O günleri unutmamız mümkün değil.

Özellikle depremde halkımızdan çok şehit verdik. Onların acıları hala taptaze yüreklerimizde duruyor. Nihayetinde bir gerçek var. Hayat devam edecek, devam etmeliydi. Geride kalanlar açısından en azından bu böyleydi. Gölcük halkı depremin hemen arkasından tekrar ayağa kalkması gerektiğini anladı. Hep beraber el ele vererek, Gölcük’ü imar ve inşa ettik. Bu bizi sonsuz mutlu ediyor. Gölcük’ün yeniden eski günlerini aratmayacak günlere kavuşması bizi çok onurlandırıyor dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim bu güzel çalışmalarımıza, bugüne gelmemizde katkısı olan tüm kişi ve kuruluşlara gönülden teşekkür ediyoruz. Devletimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle de depremde şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan ailelere sabırlar diliyorum dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.