DURAKTA MATEMATİK

Eğitim 02.09.2019 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DURAKTA MATEMATİK

81 il genelinde öğretmenler tarafından çok beğenilen, kabul gören ve sahiplenilen E-Twinning onayı ile uluslararası nitelik kazanan "Durakta Matematik Projesi" İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecan Gülsuyu tarafından Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e tanıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, proje ilçe yürütücüsü Gölcük Donanma İlkokulu  müdürü Ali Demir, Müdür yardımcısı Necla Karademir ve proje ilçe sorumlusu Zübeyde Erişik  eşliğinde Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ziyarette bulunarak projenin tanıtımını gerçekleştirdi. "Aslında Matematik eğlenceli aslında Matematik hayatımızın her alanında başarı ikisini birleştirebilmekte saklı" sloganıyla yola çıkılan projenin ilçemiz genelinde etkin bir şekilde yürütülmesi için Gölcük Belediyesi ile işbirliği konusunda mutabakat sağlandı. Proje ile amaçlarının fobi olarak görülen matematiğin hobiye dönüştürmek olduğuna işaret eden Gülsuyu, "Çocuklar, öğrenecekler, gülecekler, matematiğin zevkli bir ders olduğunu ve hayatın her noktasında olduğunu bilecek. Kısa bir sürede olsa durakta beklerken küçücük bir bilgide olsa öğrenecekler amacımız budur" dedi. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer "Hemen dikkatimi çekti. Durakta otururken çizimlere bakarak zihnimizi çalıştıracağız. Eğitime olan destek belediyemizce her zaman devam edecek”dedi.
81 il genelinde öğretmenler tarafından çok beğenilen, kabul gören ve sahiplenilen E-Twinning onayı ile uluslararası nitelik kazanan "Durakta Matematik Projesi" İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecan Gülsuyu tarafından Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e tanıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, proje ilçe yürütücüsü Gölcük Donanma İlkokulu  müdürü Ali Demir, Müdür yardımcısı Necla Karademir ve proje ilçe sorumlusu Zübeyde Erişik  eşliğinde Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ziyarette bulunarak projenin tanıtımını gerçekleştirdi.

"Aslında Matematik eğlenceli aslında Matematik hayatımızın her alanında başarı ikisini birleştirebilmekte saklı" sloganıyla yola çıkılan projenin ilçemiz genelinde etkin bir şekilde yürütülmesi için Gölcük Belediyesi ile işbirliği konusunda mutabakat sağlandı.
Proje ile amaçlarının fobi olarak görülen matematiğin hobiye dönüştürmek olduğuna işaret eden Gülsuyu, "Çocuklar, öğrenecekler, gülecekler, matematiğin zevkli bir ders olduğunu ve hayatın her noktasında olduğunu bilecek. Kısa bir sürede olsa durakta beklerken küçücük bir bilgide olsa öğrenecekler amacımız budur" dedi.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer "Hemen dikkatimi çekti. Durakta otururken çizimlere bakarak zihnimizi çalıştıracağız. Eğitime olan destek belediyemizce her zaman devam edecek”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.