DURAN SALIK’IN TAYİNİ SİVAS ULAŞ’A ÇIKTI…

19.07.2017 - 09:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DURAN SALIK’IN TAYİNİ SİVAS ULAŞ’A ÇIKTI…

Bundan 6 yıl önce 2011 yılında, ilçemize Mal Müdürü Sivas’tan atanan ve yaptığı başarılı çalışmalara ile herkesin takdirini kazanan Gölcük Mal Müdürü Duran Salık içinde ilçemizden ayrılık vakti geldi. Geçtiğimiz cumartesi akşamı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliklerinde karşılaştığımız, Sayın Duran Salık, geldiği yer olan Sivas’a ama bu kez Sivas’ın Ulaş İlçesine tayininin çıktığını söyledi. 6 yıl boyunca görev yaptığı Gölcük’ü ve Gölcüklü dostlarını hiç unutmayacağının altını kalın harflerle çizen Salık, “Devlet Memurluğu böyle bir şey. Ama bizim için vatanın her karış toprağı aynı” diyerek, meslek ve vatan aşkını dile getirdi. Bizde ilçemişzde 6 yıl boyunca Mal Müdürlüğü görevini icra eden, Duran Salık’a ilçemize yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Müdürüm, Allah Mahçup etmesin…

Bundan 6 yıl önce 2011 yılında, ilçemize Mal Müdürü Sivas’tan atanan ve yaptığı başarılı çalışmalara ile herkesin takdirini kazanan Gölcük Mal Müdürü Duran Salık içinde ilçemizden ayrılık vakti geldi.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliklerinde karşılaştığımız, Sayın Duran Salık, geldiği yer olan Sivas’a ama bu kez Sivas’ın Ulaş İlçesine tayininin çıktığını söyledi.

6 yıl boyunca görev yaptığı Gölcük’ü ve Gölcüklü dostlarını hiç unutmayacağının altını kalın harflerle çizen Salık, “Devlet Memurluğu böyle bir şey. Ama bizim için vatanın her karış toprağı aynı” diyerek, meslek ve vatan aşkını dile getirdi.

Bizde ilçemişzde 6 yıl boyunca Mal Müdürlüğü görevini icra eden, Duran Salık’a ilçemize yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yolun açık olsun Müdürüm, Allah Mahçup etmesin…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.