LASTİK İŞ
ismail

DURMAZ ''GÖLCÜK İLK SIRAMIZDA''

Sağlık 11.07.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DURMAZ ''GÖLCÜK İLK SIRAMIZDA''

Değirmendere'de kapanan Migros'un bulunduğu alana yapılacak olan 200 yataklı hastanenin projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Kocaeli’de bir çok hastane projesinin olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz “Bölgemizde bir çok hastane projesi var. Bizim önceliğimiz Gölcük. Neredeyse hergün Gölcük'e yapılacak hastaneyi konuşuyoruz. Önümüzdeki hafta Bakanlıkta hastaneyle ilgili toplantıya katılacağız. Ondan sonra temelin ne zaman atılacağı netleşecek”dedi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele  yapılacak olan hastaneyle ilgili toplantı yaptı. GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ OLACAK Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz Değirmendere'ye yapılacak olan yeni devlet hastanesine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz projenin hazır olduğunu belirterek, ”Migros alanının arka tarafında yer alan 52 dönümlük alanın tahsisi Milli Savunma Bakanlığı tarafından Sağlık Bakanlığına devredilecek. İşlemler devam ediyor. Az bir işlem kaldı. Daha önceki hastaneyi yapan mütahit değişmedi.Proje hazır. Belki kot farkı nedeni ile proje üzerinde biraz oynanma yapılabilir. Çok uzun sürmez. 52 dönümlük alana yapacağımız hastanemizin  adı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olacak” dedi.  GÖLCÜK İLK SIRAMIZDA Kocaelide bir çok hastane projesinin olduğunu belirten Durmaz “Bölgemizde bir çok hastane projesi var. Bizim önceliğimiz Gölcük. Neredeyse hergün Gölcük'e yapılacak hastaneyi konuşuyoruz. Önümüzdeki hafta Bakanlıkta hastaneyle ilgili toplantıya katılacağız. Ondan sonra ne zaman yapılacağı netleşecek. Temel atma töreni için şu an için bir zaman vermek mümkün değil .İşi takip ediyoruz, sayın bakanımız da takip ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye yetkilileride yakından takip ediyor. Herkes istekli bir an önce yapılmasını istiyor” şeklinde konuştu. 200 YATAKLI HASTANE YAPILACAK Değirmendere Atatürk Bulvarı Yüzbaşılar Sapağı Baca mevkiinde yer alan Migros Hipermarket kapandı. Bilindiği gibi üzerinde Migros'un bulunduğu 36 dönümlük arazi ve donanmadan da eklenecek 16 dönüm ile birlikte toplam 52 dönümlük alan üzerine 200 yataklı yeni bir hastane yapılacak.  
Değirmendere'de kapanan Migros'un bulunduğu alana yapılacak olan 200 yataklı hastanenin projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Kocaeli’de bir çok hastane projesinin olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz “Bölgemizde bir çok hastane projesi var. Bizim önceliğimiz Gölcük. Neredeyse hergün Gölcük'e yapılacak hastaneyi konuşuyoruz. Önümüzdeki hafta Bakanlıkta hastaneyle ilgili toplantıya katılacağız. Ondan sonra temelin ne zaman atılacağı netleşecek”dedi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele  yapılacak olan hastaneyle ilgili toplantı yaptı.
GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ OLACAK
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz Değirmendere'ye yapılacak olan yeni devlet hastanesine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz projenin hazır olduğunu belirterek, ”Migros alanının arka tarafında yer alan 52 dönümlük alanın tahsisi Milli Savunma Bakanlığı tarafından Sağlık Bakanlığına devredilecek. İşlemler devam ediyor. Az bir işlem kaldı. Daha önceki hastaneyi yapan mütahit değişmedi.Proje hazır. Belki kot farkı nedeni ile proje üzerinde biraz oynanma yapılabilir. Çok uzun sürmez. 52 dönümlük alana yapacağımız hastanemizin  adı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olacak” dedi. 
GÖLCÜK İLK SIRAMIZDA
Kocaelide bir çok hastane projesinin olduğunu belirten Durmaz “Bölgemizde bir çok hastane projesi var. Bizim önceliğimiz Gölcük. Neredeyse hergün Gölcük'e yapılacak hastaneyi konuşuyoruz. Önümüzdeki hafta Bakanlıkta hastaneyle ilgili toplantıya katılacağız. Ondan sonra ne zaman yapılacağı netleşecek. Temel atma töreni için şu an için bir zaman vermek mümkün değil .İşi takip ediyoruz, sayın bakanımız da takip ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye yetkilileride yakından takip ediyor. Herkes istekli bir an önce yapılmasını istiyor” şeklinde konuştu.
200 YATAKLI HASTANE YAPILACAK
Değirmendere Atatürk Bulvarı Yüzbaşılar Sapağı Baca mevkiinde yer alan Migros Hipermarket kapandı. Bilindiği gibi üzerinde Migros'un bulunduğu 36 dönümlük arazi ve donanmadan da eklenecek 16 dönüm ile birlikte toplam 52 dönümlük alan üzerine 200 yataklı yeni bir hastane yapılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.