DURMUŞ ''İŞLETMELER TEKRAR KAPANIRSA ESNAFIMIZ AYAĞA KALKAMAZ''

Ekonomi 06.03.2021 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DURMUŞ ''İŞLETMELER TEKRAR KAPANIRSA ESNAFIMIZ AYAĞA KALKAMAZ''

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş (KESOB) kademeli yeni sosyal hayatın başlamasıyla vatandaşları tedbirlere uymak konusunda uyardı.

Mart ayı itibariyle kademeli sosyal hayat vakaların yüksek,orta ve düşük riskte olduğu illerde tedbirler baz alınarak belirli kriterler çerçevesinde başladı. "TEDBİRLERE UYALIM, HES KODU SORALIM" Pandemi nedeniyle aylardır kepenk açamayan esnafın vakalar yükselirse tekrar kapanma korkusuyla karşı karşıya olduğunu ifade eden   Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Kadir Durmuş Kocaeli halkını ve esnafını tedbirler konusunda uyararak şu ifadelere yer verdi; "Çok kıymetli esnaflarım hepinizden rica ediyorum özellikle restaurant ve kafe işletmecilerim kurallara uyalım covit belasından kurtulmak istiyorsak iş yerlerimize gelen müşterilerimizden muhakkak hes kodu soralım kocaelimiz bıcak sırtı vakalar biraz daha yükselirse tekrar kapanırız böyle bir durumda esnafımız ayağa kalkamaz kurallara riayet eden esnafımızın hakkını ödeyemeyiz."
Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş (KESOB) kademeli yeni sosyal hayatın başlamasıyla vatandaşları tedbirlere uymak konusunda uyardı.

Mart ayı itibariyle kademeli sosyal hayat vakaların yüksek,orta ve düşük riskte olduğu illerde tedbirler baz alınarak belirli kriterler çerçevesinde başladı.

"TEDBİRLERE UYALIM, HES KODU SORALIM"
Pandemi nedeniyle aylardır kepenk açamayan esnafın vakalar yükselirse tekrar kapanma korkusuyla karşı karşıya olduğunu ifade eden   Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Kadir Durmuş Kocaeli halkını ve esnafını tedbirler konusunda uyararak şu ifadelere yer verdi; "Çok kıymetli esnaflarım hepinizden rica ediyorum özellikle restaurant ve kafe işletmecilerim kurallara uyalım covit belasından kurtulmak istiyorsak iş yerlerimize gelen müşterilerimizden muhakkak hes kodu soralım kocaelimiz bıcak sırtı vakalar biraz daha yükselirse tekrar kapanırız böyle bir durumda esnafımız ayağa kalkamaz kurallara riayet eden esnafımızın hakkını ödeyemeyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.